Ένας από τους λίγους και σπάνιους φίλους του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», ο επιχειρηματίας και τέως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, ΗΛΙΑΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 69 χρόνων, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική κοινωνία της περιοχής μας.

Μαζί του είχαμε πολλές συζητήσεις, στο διάβα των τελευταίων δεκαετιών, συζητήσεις πολιτικές, κοινωνικές, συζητήσεις ευχάριστες και ωφέλιμες.
Με κρυστάλλινες απόψεις, δίκαιες κρίσεις, με μετρημένα λόγια και με σιγουριά, είχε μια έντονη και δημιουργική παρουσία σε όλο το φάσμα του τοπικού κοινωνικού γίγνεσθαι.
Ήταν ένας απόλυτα πετυχημένος, δημιουργικός και καταξιωμένος επιχειρηματίας, ένας άριστος οικογενειάρχης, ένας λιτός, σεμνός και παραδοσιακός αρτινός.
Εξυπηρετικός και πρόθυμος για όλους.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top