Το Ξενία Άρτας, έργο του αρχιτέκτονα και ακαδημαϊκού Διονύση Ζήβα αποτελεί σημαντικό δείγμα της σύγχρονης πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης της Άρτας αλλά και ένα από τα πιό ενδιαφέροντα σύνολα ένταξης νεότερων κτιρίων σε ιστορικό περιβάλλον.

Γι αυτό τον λόγο είναι σημαντικό να προκριθεί μια λύση που να αναδεικνύει την ταυτότητα του κτιρίου, να αναγνωρίζει την αξία της μοντέρνας αρχιτεκτονικής του και να αποκαθιστά την αρχιτεκτονική του μορφή. Από τις τρεις προμελέτες που μας παρουσίασαν η μόνη που πληροί τα συγκεκριμένα κριτήρια είναι η πρώτη, και αυτή πρέπει να προκριθεί.
Η εταιρεία που έχει αναλάβει την σύνθεση της τελικής μελέτης θα πρέπει να επιλύσει όλα τα λειτουργικά ζητούμενα, με την ταυτόχρονη ικανοποίηση της σημαντικότερης παραμέτρου, που είναι η μορφολογική δομοστατική αποκατάσταση του Ξενία.
Μετά την όλη συζήτηση που προηγήθηκε έντονα, τουλάχιστον να σώσουμε την προσέγγιση της παλιάς αρχιτεκτονικής που αποτέλεσε τοπόσημο για την πόλη μας!

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, επικεφαλής της "Δημοτικής Αναγέννησης"

και η εκλεγμένη Δημοτική ομάδα και γραμματεία της παράταξης

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top