"Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, που πέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Οι συνθήκες που βιώσαμε εξαιτίας της πανδημίας ήταν για όλους μας πρωτόγνωρες, αλλά αυτό όχι μόνο δεν στάθηκε εμπόδιο σας όνειρα σας, αλλά  βγήκατε νικητές. Δείξατε υπομονή, επιμονή και προσήλωση στους στόχους σας και οι προσπάθειες σας ευοδώθηκαν.
Ξεκινάει για εσάς ένα μοναδικό ταξίδι στη γνώση, με νέες ευκαιρίες και προκλήσεις,  για να χτίσετε το μέλλον σας όπως εσείς το έχετε ονειρευτεί.
Όσοι σήμερα δεν πετύχατε τους στόχους,  η σημερινή ημέρα είναι μία αφορμή για  να επανεξετάσετε τις επιλογές σας να προσπαθήσετε ξανά  και να διαλέξετε το δρόμο που σας ταιριάζει. Είναι η αρχή μίας νέας πορείας, που με όρεξη και προσήλωση θα τα καταφέρετε.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές σας, που ήταν δίπλα σας ακούραστα και θα συνεχίζουν να είναι στον αγώνα σας για μάθηση.
Από την πλευρά μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα να εξασφαλίσουμε και να παρέχουμε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς  καλές και ποιοτικές υποδομές, ίσες  ευκαιρίες για όλα τα παιδιά, για ένα καλύτερο μέλλον, αυτό που σας αξίζει."
 
 Εύχομαι καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας.

 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top