Η κοινωνία της πόλης μας είναι συγκλονισμένη και βαθιά συγκινημένη από τον τραγικό θάνατο του 19 χρονου στην πόλη μας την περασμένη Κυριακή...τραγικό γεγονός που δεν συνέβηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο, που με πόνο οι Αρτινοί αποκαλούν "στροφή θανάτου".

Αφουγκραζόμενοι, λοιπόν, την έντονη ανησυχία των συνδημοτών μας, που εκφράζεται ολοένα και πιο πολύ, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε συζητήσεις είτε σε δελτία τύπου, πρέπει να απαιτήσουμε απαντήσεις...
Και επειδή αυτά τα γεγονότα δεν αποτελούν σημεία αυτοδιοικητικής αντιπαράθεσης αλλά θέματα κοινής αντιμετώπισης από όλους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θεωρούμε ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ  συμβούλιο και να παρθούν αποφάσεις...στην εποχή που η τεχνολογία έχει προτάσεις για την ασφάλεια πεζών και οδηγών τροχοφόρων, δεν δικαιολογείται η στασιμότητα σε παλιές εφαρμογές προστασίας που θυμίζουν κάγκελα μπαλκονιού!
Οφείλουμε όλοι από τη θεσμική μας θέση, τουλάχιστον να δώσουμε απαντήσεις...ως υπεύθυνοι πολίτες και ως εκλεγμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας..
Τουλάχιστον ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ μας ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!

 

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αρταίων και η εκλεγμένη ομάδα της "Δημοτικής Αναγέννησης"


Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top