«Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πολίτες με όραμα», άφησε πίσω του το όραμα και αυτομόλησε στο αντίπαλο στρατόπεδο, έχοντας παράλληλα έντονες αμφιβολίες, για το αν η επιλογή του είναι σε αντιστοιχία, με την θέληση των πολιτών που τον εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο.

Ίσως γι’ αυτό δεν μπήκε στον κόπο, να είναι τουλάχιστον τυπικός. Να ανεξαρτητοποιηθεί αρχικά και ακολούθως να προχωρήσει, στην συνεργασία με τον δήμαρχο, για τον οποίο προεκλογικά, είχε πολλά να του καταλογίσει και σε σχέση με την πορεία του, αλλά κυρίως με τον τρόπο που λειτουργούσε και οδηγούσε την Άρτα, σε τέλμα...
Δική του η επιλογή, δική του και η υποχρέωση να εξηγήσει στους πολίτες που τον στήριξαν, ποιό ήταν το κίνητρο της απόφασης αυτής. Γιατί εμείς, όσο κι αν αναλύσαμε το όλο θέμα, δεν βρήκαμε κάποιο όραμα ή στόχο, που να ενώνει τους κ.κ. Τσιρογιάννη και Μάρο, σε σχέση με το καλύτερο μέλλον της πόλης και χωριών του Δήμου.
Μπορεί ο καθένας να υποθέσει, ότι το βασικό κίνητρο της επιλογής του, να είναι η προσωπική ματαιοδοξία ή άλλοι επαγγελματικοί στόχοι. Ο ίδιος έχει χρέος να το εξηγήσει... Και όσο δεν το εξηγεί, με επάρκεια επιχειρημάτων, τόσο θα παραμένει εκτεθειμένος!
Ο συνδυασμός μας «Πολίτες με όραμα», συνεχίζει υπηρετώντας, αυτό που οι πολίτες του Δήμου Αρταίων, ζήτησαν με την ψήφο τους, τον Μάιο του 2019 και επιμένουμε να θυμίζουμε πως «την αποστασία πολλοί αγάπησαν, τον αποστάτη κανένας»...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top