1) Δεν ανακοίνωσε, ως όφειλε, ανεξαρτητοποίηση («ελευθέρας») στο προεδρείο και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

2) Αυτοπροσδιορίστηκε πανεθνικός νομοθέτης, μετατρέποντας νόμους και κώδικες, όταν, σύμφωνα μ’αυτούς, δημοτικός σύμβουλος που έχει εκλεγεί με μια παράταξη δεν μπορεί να ενταχθεί σε άλλη παράταξη.
3) Το μέλλον ενός τόπου το καθορίζουν οι δημότες και όχι η πολιτική «συνδιαλλαγή» πίσω από την πλάτη τους, αλλοιώνοντας την εντολή τους.
…αυτά με την λήξη της μεταγραφικής περιόδου μιας «εθνικής» (κατά την «αργκο» του Δημάρχου), που στήθηκε στα παρασκήνια με εξωαγωνιστικά κριτήρια και πρακτικές.
Εμείς, σαν «Δημοτική Αναγέννηση», τιμώντας την λαϊκή εντολή και πάντα στο δημόσιο αυτοδιοικητικό προσκήνιο, επιμένουμε να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε το μέλλον του Δήμου μας με ήθος και διαφανείς διαδικασίες.

 

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης
Βασιλάκης Σωτήρης, Γιώτης Χρήστος, Μιχάλης Θανάσης, Πλατσούκας Αποστόλης, Χουλιάρα Χαρά (Δημοτική ομάδα της «Δημοτικής Αναγέννησης» και γραμματεία της παράταξης)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top