Με αφορμή, την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Άρτας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» Γιώργος Μπαλάγκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για τον συνδυασμό μας, αυτοδιοίκηση σημαίνει όραμα και προσφορά... Για άλλους σημαίνει συνδιαλλαγή, έμμισθες θέσεις και προ παντός, συμφωνίες κάτω απ’ το τραπέζι και μακριά απ’ τους πολίτες... Έτσι εξηγείται και η σπουδή του δημάρχου Αρταίων, να φέρει εσπευσμένα, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Άρτας, θέμα με το οποίο η πλειοψηφία θ’ αποφασίσει να λαμβάνει και ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης, την αντιμισθία των 300 ευρώ.
Να θυμηθούμε, ότι πρώτη φορά στην ιστορία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Άρτας, θα ληφθεί απόφαση για αντιμισθία του αντιπροέδρου, που σημαίνει ότι όσοι σημαντικοί συμπολίτες μας, κατείχαν αυτή την θέση, όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν ζητούσαν να πάρουν, αλλά να δώσουν...
Δεν μας ενδιαφέρει ποιό πρόσωπο και με από ποιά ανταλλάγματα, θα λάβει την αντιμισθία. Μας απασχολεί το μέλλον του Δήμου Αρταίων, στον οποίο τα πάντα κινούνται με βάση το αντάλλαγμα, την αντιμισθία και ίσως άλλες διεργασίες, που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας!
Δυστυχώς με φόντο την συναλλαγή, δεν μπορεί να προκύψει το καλύτερο μέλλον, που όλοι επιζητούμε...  Άλλωστε όπως λέει και ο ποιητής , όταν οι εξελίξεις προκύπτουν «χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ», θα βρούμε μπροστά μας, μόνο τείχη!
Για τον λόγο αυτό, για μια φορά ακόμη, με βάση την πρόθεση για νέα αντιμισθία στις πλάτες των δημοτών, παραδίδουμε τον δήμαρχο Αρταίων, στην κρίση των πολιτών».


ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top