Στα πλαίσια της εκστρατείας του Ροζ Οκτώβρη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι» πραγματοποίησε με επιτυχία μια σειρά από δράσεις στην πόλη της Άρτας με στόχο πάντα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας πάνω στην πρόληψη του καρκίνου.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου εθελοντές του Συλλόγου διένειμαν ενημερωτικό υλικό στην κεντρική πλατεία της πόλης συζητώντας για την αξία και τη σημασία της πρόληψης και  παρουσιάζοντας τον Σύλλογο και τις δράσεις του.
Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Συλλόγου «Μακρυγιάννης», γυναικολόγοι από τον Ιατρικό Σύλλογο της Άρτας έδειξαν σε γυναίκες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας,  τον σωστό τρόπο αυτοεξέτασης μαστού, την αυτοψηλάφηση, που κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει ως πρώτο έλεγχο ώστε να προστατεύσει το σώμα της. Κυρίες από 16 έως 40 ετών με ενδιαφέρον ήρθαν, 15.00 ως 17.00, να εκπαιδευτούν ατομικά από τους γιατρούς  πώς να ψηλαφίζουν το στήθος τους.
Η ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στα γραφεία του Συλλόγου στους Πλησιούς Άρτας 18.00 έως 20.00 το απόγευμα με γυναικολόγους από τον Ιατρικό Σύλλογο, για τις μεγαλύτερες κυρίες, δηλαδή από 41 εως …100! Και πάλι με συγκινητική ανταπόκριση.
Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη γραφική Κορωνησία στις 16.00 το απόγευμα, οι Επιστήθιοι Φίλοι με εθελοντές και φίλους που πρόθυμα δέχτηκαν την πρόσκληση περπάτησαν για τη ζωή  στον γεμάτο ζωή υγροβιότοπο της περιοχής, μέσα στο θαύμα της φύσης και τα χρώματα του δειλινού όλοι μαζί στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα για τη φυσική μαγεία και το φυσικό μεγαλείο, την ομορφιά της ζωής, τη χαρά να τα νιώθεις αυτά με …παρέα και προπάντων για την μεγάλη σημασία της άσκησης ως παράγοντας πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ    αλλά και ό, τι και να σου συμβεί… ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Ιατρικό Σύλλογο της Άρτας για την πρόθυμη ανταπόκριση στο κάλεσμα για συνεργασία στις δράσεις,  το Δ. Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» για την παραχώρηση της αίθουσας και τη συνεργασία τους καθώς και τον Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού για την σημαντική στήριξή του και ξενάγηση στα  όμορφα μονοπάτια της φύσης του Αμβρακικού.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top