Το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας επισκεφτήκαμε με την Όλγα Γεροβασίλη και συναντηθήκαμε με τους εργαζόμενους και τον διοικητή του νοσοκομείου σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την υγειονομική κατάσταση στην περιοχή μας.

Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας και την συμπαράστασή μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και σε όλους τους εργαζόμενους και τονίσαμε ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε διεκδίκηση στην κατεύθυνση της στήριξης του Νοσοκομείου και της προάσπισης της δημόσιας υγείας, αλλά θα ασκούμε και αυστηρή κριτική, όπου διαπιστώνονται λάθη και παραλείψεις.    
Οι εργαζόμενοι του ΓΝΑ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης τόνισαν ότι, ακόμη και τώρα, μετά από 8 μήνες, δεν υπάρχει κανένα πλάνο διαχείρισης είτε σε κεντρικό είτε σε περιφερειακό επίπεδο και έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για τις επόμενες μέρες, καθώς αναμένεται μεγαλύτερη αύξηση των μολύνσεων από Covid.
Η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια δραματική κατάσταση. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή δεν ήταν αναπόφευκτη. Η ασφυξία του συστήματος υγείας, η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εγκληματική αδράνεια, στον εγκληματικό εφησυχασμό του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης.
Το δεύτερο lockdown αποτελεί απόδειξη και ομολογία της αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. Η κυβέρνηση είχε έξι ολόκληρους μήνες για να ενισχύσει τη δημόσια Υγεία. Αντί, όμως, να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία και να προετοιμάσει την άμυνα της χώρας, επέλεξε να θριαμβολογεί και να εκπέμπει μηνύματα εφησυχασμού στην κοινωνία.
Δεν προσέλαβε μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτές στα νοσοκομεία.
Δεν μερίμνησε για την επαρκή προσθήκη νέων ΜΕΘ στο ΕΣΥ.
Δεν προχώρησε στη μαζική συνταγογράφηση δωρεάν τεστ για όλους τους πολίτες.
Καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή την κυβέρνηση να εκπονήσει ένα εξάμηνο σχέδιο για τη στήριξη της δημόσιας υγείας, να καλυφθούν οι ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτών, να εξασφαλίσει μονάδες εντατικής θεραπείας, να σχεδιάσει μια ενιαία στρατηγική σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Η κοινωνία αγωνιά για τις επιπτώσεις της πανδημίας τόσο σε υγειονομικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μοναδική μας έγνοια αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι η ανθρώπινη ζωή και η ζωή με αξιοπρέπεια. Μοναδικά μας όπλα η αλληλεγγύη, η συλλογική ευθύνη και η διεκδίκηση.ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top