Επιστολή στο Υπουργείο Ανάπτυξης απέστειλε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας μετην οποία ζητά την άμεση ενίσχυση όλων των επιχειρήσεων κι επαγγελματιών όλων των κλάδων, χωρίς αποκλεισμούς και την κατάρτιση  νέων προγραμμάτων,που θα επιτρέπουν την ένταξη όλων των κλάδων, που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας και κυρίως αυτών, που ενώ έχουν χαρακτηριστεί ως πληττόμενες,  μέχρι τώρα, δεν έχουν ενταχθεί σε κανένα πρόγραμμα και δεν έχουν λάβει καμιά επιδότηση.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Παρατηρούμε πως ένα μεγάλο ποσοστό επαγγελματιών, αλλά και επιχειρήσεων, κυρίως Μικρών και πολύ Μικρών, που πλήττονται από τα παρατεταμένα περιοριστικά μέτρα, που ελήφθησαν λόγω της πανδημίας, μένει εκτός των ενισχύσεων- επιδοτήσεων της πολιτείας, λόγω κριτηρίων αξιολόγησης, τόσο σε ότι αφορά την Επιστρεπτέα Προκαταβολή, όσο και την μη Επιστρεπτέα επιχορήγηση μέσω των προγραμμάτων των περιφερειών.
Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας  και της παντελής έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, θεωρούμε ότι θα πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης & ενίσχυσης του συνόλου των πληττόμενων επιχειρήσεων, χωρίς αποκλεισμούς κλάδων και ανεξαρτήτως κριτηρίων και προϋποθέσεων.
Ο μόνος παράγοντας, που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και η διατήρηση των θέσεων εργασίας.
Διαφορετικά, πολύ φοβούμαστε ότι από το πρώτο κιόλας τρίμηνο του 2021, θα έχουμε κατακόρυφη αύξηση των λουκέτων!
Ταυτόχρονα, προσβλέπουμε στην κατάρτιση προγραμμάτων, που θα επιτρέπουν την ένταξη όλων των κλάδων,που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας και κυρίως αυτών, που ενώ έχουν χαρακτηριστεί ως πληττόμενες, δεν έχουν ενταχθεί σε κανένα πρόγραμμα και δεν έχουν λάβει καμιά επιδότηση.
Εν αναμονή των ενεργειών σας, ευχαριστούμε εκ των προτέρων»!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top