Το άγχος της κας Ταπραντζή και της Παράταξής της να αποδείξουν ότι υπάρχουν, τους οδηγεί σε συνεχή λάθη. Σειρά αυτή την φορά, έχουν οι εργαζόμενοι του Δήμου τους οποίους μας ζητούν να κατονομάσουμε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και να δημοσιοποιήσουμε ποιοι πολίτες και πότε επισκέπτονται το Δημαρχείο.
 

Τρεις παρατηρήσεις μονάχα:

1. Αν η ίδια και τα μέλη της Παράταξής της επισκέπτονταν το Δημαρχείο, θα ήξεραν και για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που ακολουθεί πιστά το Δημαρχείο, και για τα επαναλαμβανόμενα τεστ που κάνουν οι υπάλληλοι με πρωτοβουλία του ίδιου του Δημάρχου.
2. Αν η ίδια και τα μέλη της Παράταξής της, ήξεραν τα βασικά ισχύοντα θα ήξεραν και ποιοι είναι αρμόδιοι για την ιχνηλάτηση και ποιοι είναι αρμόδιοι για την ανακοίνωση του τόπου εργασίας των κρουσμάτων. Πάντως όχι ο Δήμος Αρταίων!
3.Αν η ίδια και τα μέλη της Παράταξής της, ενδιαφέρονταν για την παραγωγή αποτελέσματος και όχι για τριτοδεύτερους πολιτικούς παραγοντισμούς, θα ήξεραν ότι η Δημοτική Αρχή είναι από τις πλέον ενεργές στα μέτρα προφύλαξης και πρόληψης, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Άρτα συνολικά έχει από τα λιγότερα κρούσματα covid ανά κάτοικο σε πανελλαδικό επίπεδο.


Η Παράταξη «Δημοτική Αναγέννηση» έχει πολλές ευκαιρίες να είναι χρήσιμη, μέσα από τις προτάσεις της για το μέλλον της Άρτας. Μέχρι τώρα δεν το έχει πράξει. Επειδή ελπίζουμε στην παραγωγική πολυφωνία, ελπίζουμε με την νέα χρονιά να το καταφέρουν.
Κλείνοντας, ενημερώνουμε την Παράταξη «Δημοτική Αναγέννηση» σχετικά με τα ερωτήματά της ότι γίνονται όλα και ακόμα περισσότερα και πάντα σύμφωνα με τον Νόμο και σε συνεργασία με τις Αρμόδιες Αρχές, καθώς επίσης και ότι τα κρούσματα  στο Δημαρχείο είναι δύο και ασυμπτωματικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top