Η αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος στη Κόφτρα – Παληομπούκα είναι εμφανής, μόλις λίγους μήνες μετά την ανάληψη της αλιευτικής εκμετάλλευσης από τον Ζώη Κολιό και την STATIRAS AE.

Οι φυσικές λουρονισίδες είναι πλέον ευδιάκριτες και απολαυστικές, με τα πολύχρωμα αλμυρίκια που είναι στολισμένες, οι αύλακες είναι καθαροί και άνετοι, τα φυσικά αναχώματα έχουν ενισχυθεί και προστατεύουν τις λίμνες από τους ανέμους.  Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αυτά μπορεί κανείς να τα θαυμάσει πλέον από κοντά, καθώς έχουν συντηρηθεί τα μονοπάτια και οι περιμετρικοί δρόμοι της λιμνοθάλασσας, δημιουργώντας ευχάριστες περιπατητικές διαδρομές!
Η μοναδικής φυσικής ομορφιάς περιοχή, ήταν για χρόνια εγκαταλειμμένη και απροσπέλαστη.  Πλέον, μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για βόλτα και επαφή με τη φύση και μια διέξοδο από την καθημερινότητα. Ειδικά τις μέρες που βιώνουμε αυστηρούς περιορισμούς, τι πιο ασφαλές και ανανεωτικό από την άθληση πλάι στη λίμνη ή απλά μια βόλτα για περπάτημα!
Προσανατολισμένη στην αειφόρο ανάπτυξη του φυσικού ιχθυοτροφείου, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε σημαντικές εργασίες καθαρισμού και συντήρησης, βελτίωσης των εγκαταστάσεων και σημαντική φροντίδα του περιβάλλοντος χώρου, πάντα σε απόλυτη ισορροπία και σεβασμό στις  ιδιαίτερες ανάγκες της περιοχής.  
Η εταιρεία STATIRAS AE, παρέχει ελεύθερη πρόσβαση και περιήγηση στα μονοπάτια της λιμνοθάλασσας, ενώ στα πλαίσια ενεργειών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ετοιμάζει ειδικά προγράμματα για να αναδείξει τον χαρακτήρα της περιοχής.   
Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.  Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων, να περιηγηθούν στη λιμνοθάλασσα με πλωτά μέσα ή με τα πόδια, να γευτούν τα αλιεύματα που παράγει, να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσουν την ιστορία του Αμβρακικού κόλπου και τη σημασία του ως οικοσύστημα.
Ήδη το τμήμα Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας, δέχεται αιτήματα συμμετοχής από σχολικές μονάδες και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.  Για όποιον ενδιαφέρεται ατομικά ή ομαδικά να παρευρεθεί σε κάποιες από τις εκδηλώσεις, μπορεί να καλέσει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, για να κάνει προκράτηση θέσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top