Η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων MyrtalyCongressI.K.E. στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, ενισχύει το Κέντρο Υγείας Πραμάντων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, με ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό.

To 2020ήταν μια χρονιά διαφορετική για όλους, όπως διαφορετική είναι και η νέα χρονιά. Φέτος οι ευχές και τα δώρα για «Καλή Χρονιά» έχουν ουσιαστικό νόημα. Η εταιρεία μετά τις εκδηλώσεις «Καρκίνος του Μαστού. Μας αφορά όλους» και Teddy Bear AfternoonTea που πραγματοποιήθηκαν το 2019, συνεχίζει τις κοινωνικές της δράσεις, μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Ιωαννίνων.
Η αρχή γίνεται με το Κέντρο Υγείας Πραμάντων, λόγωκαταγωγής των μελών της εταιρείας από την περιοχή των Β. Τζουμέρκων και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα Κ.Υ. του Νομού.
Το πολύ επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού Covid-19 δοκιμάζει τα όρια του συστήματος Υγείας και η ομάδα της Myrtaly Congress θεωρεί χρέος της να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στον αγώνα που δίνει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό απέναντι στην πανδημία.
Ο νέος εξοπλισμόςπου παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων θα συμβάλει στον περαιτέρω έλεγχο της υγείας των κατοίκων του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, καθώς και των επισκεπτών από πλευράς πρόληψης.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν τα εξής:

-    Οθόνη 43" για τηλεϊατρική και τηλεκπαίδευση
-    Συσκευή Ενδοοστικής Έγχυσης Ενηλίκων
-    Βρεφοζυγός
-    Φορητό παλμικό οξύμετρο
-    Πιεσόμετρο μπράτσου.

Η Myrtaly Congress I.K.E. ευχαριστείτον διευθυντή του Κ.Υ. κ. Μπατσή και το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία, στο πλαίσιο της δωρεάς.
ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top