Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Δ.Σ. του Ελληνικού Κτηματολο-γίου (ΦΕΚ 3281/Β/26-07-2021) συστήθηκε το Υποκατάστημα Κτηματο-λογικού Γραφείου Άρτας, το οποίο αρχίζει τη λειτουργία του την 01-08-2021.

Στην κατά τόπο δε αρμοδιότητά του υπάγονται τα ακίνητα της τοπικής αρμοδιότητας: α).του καταργούμενου Έμμισθου Υποθηκοφυλα-κείου Άρτας και β).του καταργηθέντος πρώην Ειδικού Άμισθου Υποθηκοφυλακείου Φιλιππιάδας (υπόψη ότι στην πόλη αυτή θα συνεχίσει να στεγάζεται το Αρχειοφυλακείο Φιλιππιάδας, πιθανότατα εωσότου γίνει η πλήρης ψηφιακή απεικόνιση όλων των αρχείων).

Ως προς το δεύτερο αυτό σκέλος, δηλαδή της υπαγωγής και της περιφέρειας Φιλιππιάδας στο Κ.Γ. Άρτας, ο Δικηγορικός Σύλλογος εκφράζει την ικανοποίησή του για την αποκατάσταση των πραγμά-των, αφού, όπως οι περισσότεροι ενθυμούνται, με προηγούμενη απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου που είχε ληφθεί το Δεκέμβριο 2019, η περιοχή του Υποθηκοφυλακείου Φιλιππιάδας (στην οποία συμπεριλαμβάνονται 15 τοπικές κοινότητες της π.ε. Άρτας και 13 τοπικές κοινότητες της π.ε. Πρέβεζας) είχε υπαχθεί στο Κ.Γ. Πρέβεζας. Πρακτικά δηλαδή αυτό σημαίνει ότι η εξυπηρέτηση πλέον των ενδιαφερομένων για τη διεκπεραίωση των πάσης φύσεως υποθέσεών τους, που αφορούν τα ακίνητα που βρίσκονται στις περιφέρειες Άρτας και της ευρύτερης περιοχής Φιλιππιάδας, θα γίνεται στο Κτηματολογικό Γραφείο Άρτας.

Ο αγώνας, στον οποίο υποβληθήκαμε, είχε πολλαπλές μορφές, τόσο σε νομικό - δικαστικό, όσο και σε πολιτικό-κοινωνικό επίπεδο, συμπερι-λαμβανομένων και των πολυήμερων απεργιακών κινητοποιήσεών μας. Και βεβαίως στις δράσεις μας αυτές είχαμε συμπαραστάτες τους 3 Βουλευτές του νομού μας Γ. Στύλιο (η υπουργοποίηση του οποίου έδωσε την απαραίτητη ώθηση και προτεραιότητα στο όλο θέμα), Ο. Γεροβα-σίλη και Χ. Γκόκα, τον Αντιπεριφερειάρχη π.ε. Άρτας Β. Ψαθά, καθώς και τους Δημάρχους Αρταίων Χ. Τσιρογιάννη και Ζηρού Ν. Καλαντζή (συμπεριλαμβανομένων και των Δημοτικών τους Συμβουλίων), το ΤΕΕ/Παράρτημα Άρτας, το Σύλλογο Φοροτεχνικών Άρτας-Φιλιππιάδας και φυσικά όλων των τοπικών κοινωνιών.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας και όλα τα μέλη του, εκ του νόμου άλλωστε ταγμένων, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σε κάθε επίπεδο για την υπεράσπιση της νομιμότητας, καθώς και για την προστασία των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών.

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top