Την επαναλειτουργία του «ΞΕΝΙΑ» ως ξενοδοχείο πρότεινε ο Δήμαρχος Αρταίων, κύριος Γιάννης Παπαλέξης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος στην εισήγησή του, ανέφερε ότι το «ΞΕΝΙΑ» περιήλθε κατά κυριότητα στο δήμο, μαζί με άλλα τέσσερα στρέμματα του περιβάλλοντα χώρου. Η έλλειψη κονδυλίων στο Δήμο για την αξιοποίησή του, είναι αυτή που τον στρέφει στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο διαγωνισμός θα προκηρυχτεί το ταχύτερο δυνατό και πρότεινε η αξιοποίησή του από ιδιώτη να είναι μακράς χρονικής διάρκειας, για να μπορέσει να αποσβέσει την επένδυση. 

Η πρόταση αυτή του Δημάρχου εγκρίθηκε  με αυξημένη πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι μόνοι που διαφώνησαν ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστόφορος Ξυλογιάννης, Σπυριδούλα Τσίκου, Χρήστος Παπάζογλου και Κώστας Παπαϊωάννου. Ο κύριος Ξυλογιάννης και η κυρία Τσίκου πρότειναν το «Ξενία» να λειτουργήσει ως πνευματική στέγη και ως καφετέρια, ο κύριος Παπαϊωάννου πρότεινε την αξιοποίησή του από το Δήμο και ο κύριος Παπάζογλου πρότεινε το θέμα να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση, αφού προηγηθεί διαβούλευση.
Ο κύριος Δημήτρης Βλαχοπάνος, παίρνοντας το λόγο για λογαριασμό της «Κίνησης Πολιτών», συμφώνησε με την πρόταση του Δημάρχου.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top