Με αφορμή το θέμα που τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, για την ενοικίαση από ιδιώτη των εκτάσεων που βρίσκονται στην περιοχή «Λιβάδια» στην Δ.Ε. Φιλοθέης, ο  Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Τσώλας Ευάγγελος δήλωσε τα εξής:

«Οι συγκεκριμένες εκτάσεις είχαν παραχωρηθεί από το Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε) στην πρώην κοινότητα Φιλοθέης για 10+10 χρόνια. Το 2003 όμως, με απόφαση του τότε Υπουργού Οικονομικών, μεταβιβάστηκαν οριστικά στο τότε Υπουργείο Γεωργίας. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ως αποκλειστικός κύριος των εκτάσεων αυτών σήμερα, προχώρησε πριν λίγους μήνες στην δημοπράτηση τους για ενοικίαση και αξιοποίηση, από ενδιαφερόμενους ιδιώτες. Ο Δήμος Αρταίων μη έχοντας την ιδιοκτησιακό δικαίωμα επί των εκτάσεων αυτών, δεν είχε καμία συμμετοχή στην όλη διαδικασία.»

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top