Με αφορμή το θέμα που τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, για την ενοικίαση από ιδιώτη των εκτάσεων που βρίσκονται στην περιοχή «Λιβάδια» στην Δ.Ε. Φιλοθέης, ο  Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Τσώλας Ευάγγελος δήλωσε τα εξής:

«Οι συγκεκριμένες εκτάσεις είχαν παραχωρηθεί από το Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε) στην πρώην κοινότητα Φιλοθέης για 10+10 χρόνια. Το 2003 όμως, με απόφαση του τότε Υπουργού Οικονομικών, μεταβιβάστηκαν οριστικά στο τότε Υπουργείο Γεωργίας. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ως αποκλειστικός κύριος των εκτάσεων αυτών σήμερα, προχώρησε πριν λίγους μήνες στην δημοπράτηση τους για ενοικίαση και αξιοποίηση, από ενδιαφερόμενους ιδιώτες. Ο Δήμος Αρταίων μη έχοντας την ιδιοκτησιακό δικαίωμα επί των εκτάσεων αυτών, δεν είχε καμία συμμετοχή στην όλη διαδικασία.»

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top