Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις δενδροφύτευσης που πραγματοποίησε ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού με τη συμμετοχή των μαθητών και του κατηχητικού Πέτρας, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Πέτρας του Δήμου Ζηρού, στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Στήριξη Φορέων Προστατευόμενων Περιοχών 2013» του Πράσινου Ταμείου.

Οι μαθητές έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και ευαισθησία τους για τον τόπο τους και έστειλαν «ηχηρό» μήνυμα για την ανάγκη διατήρησης και προστασίας της βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού. Η δενδροφύτευση που περιελάμβανε την τοποθέτηση 300 περίπου φυτών (ελιές, αχλαδιές, ροδιές, συκιές, κορομηλιές, βανίλιες, φλαμουριές και ιπποκαστανιές), είχε ως στόχο τη διατήρηση της καλής οικολογικής κατάστασης της περιοχής και των ειδών πανίδας.

Ο Φορέας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την αισθητική και οικολογική αναβάθμιση του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού διοργανώνοντας και άλλες παρόμοιες εθελοντικές δράσεις.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top