Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις δενδροφύτευσης που πραγματοποίησε ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού με τη συμμετοχή των μαθητών και του κατηχητικού Πέτρας, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στην περιοχή της Πέτρας του Δήμου Ζηρού, στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Στήριξη Φορέων Προστατευόμενων Περιοχών 2013» του Πράσινου Ταμείου.

Οι μαθητές έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και ευαισθησία τους για τον τόπο τους και έστειλαν «ηχηρό» μήνυμα για την ανάγκη διατήρησης και προστασίας της βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού. Η δενδροφύτευση που περιελάμβανε την τοποθέτηση 300 περίπου φυτών (ελιές, αχλαδιές, ροδιές, συκιές, κορομηλιές, βανίλιες, φλαμουριές και ιπποκαστανιές), είχε ως στόχο τη διατήρηση της καλής οικολογικής κατάστασης της περιοχής και των ειδών πανίδας.

Ο Φορέας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την αισθητική και οικολογική αναβάθμιση του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού διοργανώνοντας και άλλες παρόμοιες εθελοντικές δράσεις.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top