Την προσεχή Παρασκευή (22/11) θα δοθεί στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος Άρτας και το σύνολο της παράκαμψης Άρτας – Φιλιππιάδας, σύμφωνα με την διαβεβαίωση που έλαβε ο Σταύρος Καλογιάννης από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός για την ολοκλήρωση του κόμβου, του οποίου η εργολαβία είχε διαλυθεί το καλοκαίρι του 2011, έγινε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών, το Δεκέμβριο του 2012. Στο διαγωνισμό κατέθεσαν προσφορά εννέα εργοληπτικές επιχειρήσεις και ανάδοχος είχε αναδειχθεί η εταιρία Ηλιοχώρα ΑΕ, με μέση έκπτωση 34,67%. Το έργο είχε προϋπολογισμό δημοπράτησης 10.100.000 € (με ΦΠΑ) ενώ το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 7.030.014 €.

Το αντικείμενο του έργου αφορά στην αποπεράτωση των υπολειπομένων εργασιών της παράκαμψης Άρτας – Φιλιππιάδας και την κατασκευή του Α/Κ Άρτας, που δεν είχαν ολοκληρωθεί στο πλαίσιο της προηγούμενης εργολαβίας. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από εθνικούς πόρους.

Ο Σταύρος Καλογιάννης για τη θετική αυτή εξέλιξη δήλωσε: «Μετά από συντονισμένη προσπάθεια, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα του παρελθόντος, ολοκληρώνεται και θα δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα της Ιόνιας οδού, από τον κόμβο Σελλάδων μέχρι τον κόμβο Καμπής, μήκους περίπου 20 χιλιομέτρων. Παράλληλα δημιουργείται ένας ασφαλής ανισόπεδος κόμβος στην συμβολή της Ιόνιας με την εθνική οδό Άρτας – Τρικάλων. To αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να κατατεθούν στη Βουλή για κύρωση οι τροποποιημένες συμβάσεις παραχώρησης για τους αυτοκινητοδρόμους και θα επιταχυνθούν οι εργασίες σε όλο το μήκος της Ιόνιας οδού».


ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top