Συνεδρίασε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Πολιτών Παρέμβαση» Άρτας με κύριο θέμα του τη χρήση του Ξενία, ύστερα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας να προχωρήσει στη δημοπρασία του και να λειτουργήσει ως μικρή ξενοδοχειακή μονάδα όπως και στο πρόσφατο παρελθόν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο επιβεβαίωσε με ψήφους 6 έναντι 1 την απόφαση που είχε λάβει το Φεβρουάριο του 2012 και είχε καταθέσει ως πρότασή του στο δήμαρχο Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη.

Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της Παρέμβασης Πολιτών είχε καταλήξει πως οποιαδήποτε άλλη χρήση του Ξενία πλην της λειτουργίας του ως ξενοδοχείου και καφέ – εστιατορίου δεν απαντούσε στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για «Κάστρο ανοιχτό για όλο το λαό». Με τη λειτουργία του αυτή εξασφαλίζεται η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στο χώρο του Κάστρου σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, η δυνατότητα οργάνωσης και πραγματοποίησης μέσα σ’ αυτό πνευματικών – πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο σεβασμός στην ιστορικότητα του χώρου και στη φυσική ομορφιά του, καθώς και η επαναφορά του Κάστρου και του Ξενία σε σημείο αναφοράς της κοινωνικής ζωής της πόλης και της περιοχής.
Ταυτόχρονα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να πραγματοποιήσει την τακτική του συνέλευση την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013. Λεπτομέρειες για τη συνέλευση θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top