Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων και κατά την ψήφιση του κορυφαίου θέματος, του Προϋπολογισμού του 2014, στην ανευθυνότητα πρυτάνευσε η λογική και στο ΣΥΝΟΛΟ των δημοτικών παρατάξεων.
Στην πρώτη σχετική συνεδρίαση, καταψήφισαν οι της αντιπολίτευσης, ως είθισται κι όχι μόνον.

Στην επανάληψη και την ώρα όμως της απόλυτης ευθύνης και του κινδύνου να πάψει ο Δήμος να λειτουργεί, λόγω τυχόν καταψήφισης του προτεινόμενου Προϋπολογισμού από την πλειοψηφία, ανέλαβαν τις ευθύνες τους και δια του «ΝΑΙ» ή της απουσίας, συνειδητής ή μη, έπραξαν το καθήκον τους.
Ψήφισαν «ΝΑΙ» οι 15 της πλειοψηφίας και 4 της μείζονος αντιπολίτευσης.
Απουσίαζαν δύο της μείζονος αντιπολίτευσης (Ν.Δ.), δύο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΣΥΡΙΖΑ), ένας της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) και ένας από τους «ανεξάρτητους».

Καταψήφισαν μία δημοτική σύμβουλος από τη μείζονα αντιπολίτευση, μία από τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και πέντε ανεξάρτητοι, προερχόμενοι, και το τονίζουμε αυτό, από τη δημοτική ομάδα του δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, με τον οποίο και εκλέχτηκαν.

Τα παραπέρα συμπεράσματα δικά σας!

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top