Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων και κατά την ψήφιση του κορυφαίου θέματος, του Προϋπολογισμού του 2014, στην ανευθυνότητα πρυτάνευσε η λογική και στο ΣΥΝΟΛΟ των δημοτικών παρατάξεων.
Στην πρώτη σχετική συνεδρίαση, καταψήφισαν οι της αντιπολίτευσης, ως είθισται κι όχι μόνον.

Στην επανάληψη και την ώρα όμως της απόλυτης ευθύνης και του κινδύνου να πάψει ο Δήμος να λειτουργεί, λόγω τυχόν καταψήφισης του προτεινόμενου Προϋπολογισμού από την πλειοψηφία, ανέλαβαν τις ευθύνες τους και δια του «ΝΑΙ» ή της απουσίας, συνειδητής ή μη, έπραξαν το καθήκον τους.
Ψήφισαν «ΝΑΙ» οι 15 της πλειοψηφίας και 4 της μείζονος αντιπολίτευσης.
Απουσίαζαν δύο της μείζονος αντιπολίτευσης (Ν.Δ.), δύο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΣΥΡΙΖΑ), ένας της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) και ένας από τους «ανεξάρτητους».

Καταψήφισαν μία δημοτική σύμβουλος από τη μείζονα αντιπολίτευση, μία από τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και πέντε ανεξάρτητοι, προερχόμενοι, και το τονίζουμε αυτό, από τη δημοτική ομάδα του δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, με τον οποίο και εκλέχτηκαν.

Τα παραπέρα συμπεράσματα δικά σας!

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top