Από τον προσεχή Γενάρη, αν και είναι νωρίς, θα ξεκινήσουν οι προεκλογικές προετοιμασίες του συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής και δημάρχου Αρταίων ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, σε σχετική ερώτηση του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ».
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαλέξης θα καλέσει σε κοινή συνάντηση όλους εκείνους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό του, στις προηγούμενες εκλογές, εκλεγμένους και μη, στους οποίους:

1.    Θα παρουσιάσει τις δράσεις της πρώτης θητείας της δημοτικής ομάδας.
2.    Θα αναφερθεί στα προβλήματα λειτουργίας (της ομάδας) που προέκυψαν σε αυτό το διάστημα.
3.    Θα ανακοινώσει την απόφασή του, να διεκδικήσει και στις επόμενες εκλογές το αξίωμα του δημάρχου.
4.    Θα ζητήσει την εκδήλωση των προθέσεων του καθενός για την εν λόγω αναμέτρηση, ώστε αυτές να εκτιμηθούν στη συνέχεια και ανάλογα να αξιοποιηθούν, και
5.    Από όλους θα ζητηθούν προτάσεις, ιδέες και σκέψεις, για την σύνταξη του νέου Δημοτικού Προγράμματος, της επόμενης θητείας.

Τέλος και κατά πληροφορίες μας, ο κ. Παπαλέξης θα επιδιώξει και ανοικτό διάλογο με εκείνους που θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή του και θα ζητηθεί αυστηρή κριτική και «εφ’ όλης» της δράσης της δημαρχιακής του θητείας, ώστε να δοθούν και εξηγήσεις για ζητήματα και προβλήματα που τυχόν δεν βρήκαν τη λύση τους ή δεν υπήρξε υπεύθυνη ενημέρωσή τους για αυτά.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top