Από τον προσεχή Γενάρη, αν και είναι νωρίς, θα ξεκινήσουν οι προεκλογικές προετοιμασίες του συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής και δημάρχου Αρταίων ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, σε σχετική ερώτηση του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ».
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαλέξης θα καλέσει σε κοινή συνάντηση όλους εκείνους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό του, στις προηγούμενες εκλογές, εκλεγμένους και μη, στους οποίους:

1.    Θα παρουσιάσει τις δράσεις της πρώτης θητείας της δημοτικής ομάδας.
2.    Θα αναφερθεί στα προβλήματα λειτουργίας (της ομάδας) που προέκυψαν σε αυτό το διάστημα.
3.    Θα ανακοινώσει την απόφασή του, να διεκδικήσει και στις επόμενες εκλογές το αξίωμα του δημάρχου.
4.    Θα ζητήσει την εκδήλωση των προθέσεων του καθενός για την εν λόγω αναμέτρηση, ώστε αυτές να εκτιμηθούν στη συνέχεια και ανάλογα να αξιοποιηθούν, και
5.    Από όλους θα ζητηθούν προτάσεις, ιδέες και σκέψεις, για την σύνταξη του νέου Δημοτικού Προγράμματος, της επόμενης θητείας.

Τέλος και κατά πληροφορίες μας, ο κ. Παπαλέξης θα επιδιώξει και ανοικτό διάλογο με εκείνους που θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή του και θα ζητηθεί αυστηρή κριτική και «εφ’ όλης» της δράσης της δημαρχιακής του θητείας, ώστε να δοθούν και εξηγήσεις για ζητήματα και προβλήματα που τυχόν δεν βρήκαν τη λύση τους ή δεν υπήρξε υπεύθυνη ενημέρωσή τους για αυτά.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top