ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Καμάρωναν οι επίσημοι, Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης, Γραμματείς, Δήμαρχοι κ.λπ., στην πρόσφατη εκδήλωση των εγκαινίων του Κόμβου Αγίου Δημητρίου (Κυράτσα), για το γεγονός, όπως είπαν, της ταχείας ολοκλήρωσης του έργου, από την ανάδοχη εταιρία ΤΕΡΝΑ, ενάμιση μήνα πριν της συμβατικής της υποχρέωσης και τους πιστέψαμε.
Όμως το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, αν και εξέπνευσε ο χρόνος της κατασκευής του και αυτό αποδεικνύεται από τη συνέχιση των εργασιών και μετά τα εγκαίνια και μάλιστα μετατρέποντας σε κυκλοφοριακή ζούγκλα, το εν λόγω σημείο, με ανυπολόγιστες ζημιές στις επιχειρήσεις κι όχι μόνον.

Τα έργα λοιπόν, όχι μόνον συνεχίζονται, αλλά και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθούν.
Κάποιοι κάνουν λόγο και για παρανομίες, κάτι που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να εξεταστούν και οι σχετικές καταγγελίες.
Ακόμη οι παράδρομοι δεν έχουν γίνει, όπως και άλλες υποχρεώσεις των αναδόχων, που προβλέπονται από τη σχετική σύμβαση.
Που σημαίνει ότι τα εγκαίνια έγιναν για το θεαθήναι και προς εξυπηρέτηση των επικοινωνιακών παιγνιδιών και σκοπιμοτήτων, των κυβερνητικών και τοπικών παραγόντων.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, μιλούν από μόνες τους και είναι των τελευταίων τριών ημερών!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top