Μετά τα Δημοτικά τέλη και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου προχώρησε στη μείωση των τελών ύδρευσης αποχέτευσης, με ισχύ από 1/1/2014. Πιο συγκεκριμένα, μετά το πλεόνασμα που παρατηρήθηκε για το 2013, η ΔΕΥΑΑ έκρινε σκόπιμο τα χρήματα αυτά να επιστρέψουν ως ελάφρυνση στους δημότες και ιδιαίτερα στου κατοίκους της Δ.Ε. Άρτας, που είναι και αυτοί που έχουν προσφέρει διαχρονικά στην Επιχείρηση και αυτοί που θα πρέπει να ωφεληθούν την όποια ελάφρυνση.

Οι μειώσεις που αποφασίστηκαν είναι οι εξής:
- 5% στο πάγιο ύδρευσης.   
- 12% στα μεσαία κλιμάκια του τιμολογίου της ύδρευσης
- 3% στο κλιμάκια άνω των 60 m3 το τρίμηνο
- 12% στο τέλος χρήσεως υπονόμων του δεύτερου κλιμακίου

Με τις παραπάνω εκπτώσεις θα εξομοιωθεί η ισχύουσα κλίμακα των Δημοτικών διαμερισμάτων Κωστακιών, Λιμίνης και Κεραματών με τους οικισμούς Γλυκορρίζου, Ελεούσας, Αγ. Αναργύρων κλπ.

Για τα τέλη σύνδεσης αποχέτευσης, αποφασίστηκε  να υπάρχει μια έκπτωση της τάξης του 33,33% τόσο στις νέες, όσο και στις παλαιές οικοδομές  και 27,27% στην τιμή του τετραγωνικού μέτρου, ώστε να μειωθεί και το κόστος οικοδομής. Επίσης, κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση, αποφασίστηκε μείωση του τέλους σύνδεσης 20% και διεύρυνση των δικαιούχων τιμολογίων όλων των ευπαθών ομάδων. Τέλος, θα υπάρχει έκπτωση 10% στο τέλος σύνδεσης με την αποχέτευση, όταν εισπράττεται τοις μετρητοίς.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top