Με στόχο καμιά οικογένεια του Δήμου Αρταίων, να μην μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ο δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ, έδωσε εντολή στην αντιδήμαρχο ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, να προχωρήσει σε καταγραφή εκείνων των κατοίκων που δεν έχουν ρεύμα, αλλά και στις δέουσες ενέργειες για επανασύνδεση, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Όσοι κάτοικοι του Δήμου Αρταίων δεν έχουν ρεύμα, μπορούν να επικοινωνήσουν, για πληροφορίες στο 2683-62115 ή απευθείας με την αντιδήμαρχο κ. Βασιλάκη, προσκομίζοντας αντίγραφο εκκαθαριστικού ή το ΑΦΜ και τον αριθμό παροχή ρεύματος, που αναγράφεται στον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Σε περίπτωση που ο λογαριασμός είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη, ο ενοικιαστής μπορεί να προσκομίσει φωτοτυπία του μισθωτηρίου.

Τέλος όσοι γνωρίζουν οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα, να ενημερώσουν τον Δήμο, για άμεση επαφή με αυτές, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες επανασύνδεσης.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top