Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία των σωματείων Άρτας και Φιλιππιάδας επισκευαστών-φανοποιών, συνάντηση όλου του κλάδου της Β|Δ Ελλάδας. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν: Ο κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, οι πρόεδροι αλλά και τα μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων Ιωαννίνων, Αιτωλοακαρνανίας Πρέβεζας και Φιλιππιάδας.

Εκ μέρος του Δ.Σ των Επισκευαστών Άρτας-Φιλιππιάδας το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος κ. Κώστας Δ. Μπανιάς ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:
« Σκοπός της σημερινής μας δουλειάς, η οποία γίνεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο της οικονομικής κρίσης είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συναδέλφων με στόχο: Την καταγραφή, την προώθηση και τη διεκδίκηση για τη δρομολόγηση λύσεων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία και επιβεβαιώνει η δραματική πραγματικότητα η κρίση μαστίζει και τον κλάδο μας. 
Οι συνάδελφοί μας δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις βασικές λειτουργικές ανάγκες, παραμένουν ανασφάλιστοι, βλέπουν τα έσοδά τους να μειώνονται έως και 80% και σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω έρχεται και προστίθεται ο αθέμιτος ανταγωνισμός, των παράνομων συνεργείων, τα οποία βάζουν ταφόπλακα στα ήδη υπάρχοντα νόμιμα.

Πιστεύοντας ‘ότι από τη σημερινή μας δουλειά θα βγούμε πιο δυνατοί και πιο συλλογικά, πιο μαζικά και σωστά προσανατολισμένοι θα παλέψουμε για τη λύση των οξυμένων προβλημάτων μας, καλώ στο βήμα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, ο οποίος θα κάνει μια αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θα μας μεταφέρει την εμπειρία από άλλες περιοχές και στη συνέχεια θα απαντηθούν τυχόν ερωτήσεις. Τέλος θα γίνουν τοποθετήσεις των συναδέλφων που θέλουν να μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top