Στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς είχε τη χαρά να παραδώσει αθλητικό ρουχισμό (φόρμες, μπλούζες κλπ) και σχολικά είδη (τετράδια), στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2013, σε σχολεία της ορεινής Άρτας.

Ο αθλητικός ρουχισμός και τα σχολικά είδη προσφέρθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και την Μ.Κ.Ο. «Εθελοντές του Κόσμου».

Τα ρούχα παραδόθηκαν στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων:
    • Γυμνάσιο – Λύκειο Βουργαρελίου
    • Γυμνάσιο – Λύκειο Αγνάντων
    • Γυμνάσιο – Λύκειο Διασέλλου
    • Γυμνάσιο – Λύκειο Άνω Καλεντίνης
    • Δημοτικό σχολείο Αστροχωρίου

Κατά την παράδοση του υλικού, ο κ. Ψαθάς τόνισε στους μαθητές και τις μαθήτριες την σημασία της αλληλεγγύης στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και την ανάγκη όλοι μας να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, προσφέροντας υποστήριξη και βοήθεια, προκειμένου οι αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, παραδόθηκε ρουχισμός στα Δημαρχεία Κεντρικών Τζουμέρκων, Νικ. Σκουφά και Γ. Καραϊσκάκη, τα οποία με ευθύνη των οικείων Δήμων θα προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας ευχαριστεί τόσο τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ  όσο και τους «Εθελοντές του Κόσμου» για την προσφορά των ειδών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας θα συνεχίσει να προβαίνει σε ανάλογες δράσεις σε συνεργασία με φορείς που μπορούν να προσφέρουν, με στόχο την αλληλεγγύη και την ανακούφιση των αδύναμων πολιτών.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top