Ρουχισμός που προορίζονταν για άπορους συνανθρώπους μας, μέσω των τμημάτων και φορέων Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της χώρας, πωλείται από πλανόδιους και επιτήδειους, σε ηλικιωμένους και «πιωμένους» που δεν ψάχνουν λεπτομέρειες και ποιότητα, αλλά προσφορές τιμών.
Κάποιοι από αυτούς πέρασαν τις τελευταίες μέρες και από την Άρτα, συνήθως πάνε δύο-δύο και προσφέρουν τα είδη τους, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, όπως μπουφάν και παντελόνια 5- 10 ευρώ, πουκάμισα 5 ευρώ τα δύο και άλλα, εξίσου πάμφθηνα.

Οι αγοραστές ούτε καν τα προβάρουν, αλλά στη συνέχεια ανακαλύπτουν την απάτη.

Σε «φιλική» παρατήρηση θαμώνα καφενείου, ότι τα προσφερόμενα είναι χρησιμοποιημένα, οι δράστες δεν δίστασαν να αναφέρουν και την προέλευσή τους, λέγοντας ότι τα μαζεύουμε σαν «άποροι» και τα πουλάμε σαν… έμποροι!

Το γεγονός το αναφέραμε στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αρταίων κ. ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, η οποία μας είπε: «Σε μικρές κοινωνίες, τέτοια φαινόμενα δεν βρίσκουν έδαφος να αναπτυχθούν. Εμείς γνωρίζουμε τους οικονομικά αδύναμους συνδημότες και πολίτες της περιοχής μας, ελέγχουμε όλες τις περιπτώσεις και οτιδήποτε διανέμουμε (ρουχισμό, παιγνίδια, τρόφιμα κ.ά.), καλύπτει τις άμεσες ανάγκες τους».

Τέλος όποιος εντοπίσει προαναφερόμενα φαινόμενα, οφείλει άμεσα να τα καταγγείλει, σημειώνοντας αριθμούς αυτοκινήτων που τα μεταφέρουν ή οτιδήποτε άλλα μέσον που χρησιμοποιούν.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top