Ρουχισμός που προορίζονταν για άπορους συνανθρώπους μας, μέσω των τμημάτων και φορέων Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της χώρας, πωλείται από πλανόδιους και επιτήδειους, σε ηλικιωμένους και «πιωμένους» που δεν ψάχνουν λεπτομέρειες και ποιότητα, αλλά προσφορές τιμών.
Κάποιοι από αυτούς πέρασαν τις τελευταίες μέρες και από την Άρτα, συνήθως πάνε δύο-δύο και προσφέρουν τα είδη τους, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, όπως μπουφάν και παντελόνια 5- 10 ευρώ, πουκάμισα 5 ευρώ τα δύο και άλλα, εξίσου πάμφθηνα.

Οι αγοραστές ούτε καν τα προβάρουν, αλλά στη συνέχεια ανακαλύπτουν την απάτη.

Σε «φιλική» παρατήρηση θαμώνα καφενείου, ότι τα προσφερόμενα είναι χρησιμοποιημένα, οι δράστες δεν δίστασαν να αναφέρουν και την προέλευσή τους, λέγοντας ότι τα μαζεύουμε σαν «άποροι» και τα πουλάμε σαν… έμποροι!

Το γεγονός το αναφέραμε στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αρταίων κ. ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, η οποία μας είπε: «Σε μικρές κοινωνίες, τέτοια φαινόμενα δεν βρίσκουν έδαφος να αναπτυχθούν. Εμείς γνωρίζουμε τους οικονομικά αδύναμους συνδημότες και πολίτες της περιοχής μας, ελέγχουμε όλες τις περιπτώσεις και οτιδήποτε διανέμουμε (ρουχισμό, παιγνίδια, τρόφιμα κ.ά.), καλύπτει τις άμεσες ανάγκες τους».

Τέλος όποιος εντοπίσει προαναφερόμενα φαινόμενα, οφείλει άμεσα να τα καταγγείλει, σημειώνοντας αριθμούς αυτοκινήτων που τα μεταφέρουν ή οτιδήποτε άλλα μέσον που χρησιμοποιούν.

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top