Εν όψει των Χριστουγέννων, ολοκληρώθηκε η διαμονή τροφίμων σε περίπου 500 και πλέον οικογένειες από το Δήμο Αρταίων στα πλαίσια της υλοποίησης της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνδρομή οικογενειών που έχουν ανάγκη, με την ευγενική χορηγία επιχειρήσεων της περιοχής. Η διανομή έγινε στο κτίριο που παραχώρησε αφιλοκερδώς η ενορία Αγίου Δημητρίου, έναντι του Ι.Ν. Μάξιμου Γραικού.

Η υπεύθυνη του προγράμματος, Αντιδήμαρχος κα Βίκυ Βασιλάκη ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις που ενίσχυσαν την κοινωνική αυτή δράση, καθώς και τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων που με την καθοδήγηση των δασκάλων τους βοήθησαν στην προσπάθεια συγκεντρώνοντας τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια. Η κυρία Βασιλάκη έκανε ιδιαίτερη αναφορά  στον Πρόεδρο Γούσια Σωτήριο και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων για την άριστη συνεργασία.
Οι επιχειρήσεις που με την προσφορά τους έδωσαν χαρά στους συνδημότες μας που δοκιμάζονται από την κρίση και αξίζουν συγχαρητήρια είναι:

Procter & Gamble
Metro
ION
Lidl
Diellas
Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας
ΒΙΚΗ
Food Master
Κρεαταγορά Γιοδάσης
Μασούτης
Tip Top

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top