Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ θα είναι αυτός που τίθεται επικεφαλής του συνδυασμού της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, στις εκλογές του προσεχούς Μαϊου, για το Δήμο Αρταίων.
Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα τη Δευτέρα 30-12-2013 στην ανοικτή Ολομέλεια της εν λόγω δημοτικής παράταξης, η οποία ως γνωστόν και πρόσφατα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω δημοτική παράταξη, προσκείμενη στο χώρο της Αριστεράς, με κορμό τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, πρωτοεμφανίστηκε στις δημοτικές εκλογές του 1998 για τον Δήμο Αρταίων με την ονομασία ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και με επικεφαλής τον ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΛΔΑΣΗ, πετυχαίνοντας το εκπληκτικό ποσοστό του 16,22%, τετραπλάσιο από εκείνο του κόμματος που είχε την στήριξη.

Ως ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και με τον ίδιο επικεφαλής συμμετείχε και στις εκλογές του 2002, πετυχαίνοντας ποσοστό 15%, έχοντας απέναντί της, ένα απόλυτα πετυχημένο δήμαρχο Αρταίων, τον ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ και τον πρώην βουλευτή ΠΑΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, στηριζόμενο από το τότε πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ.

Στις δημοτικές εκλογές του 2006 η εν λόγω αυτοδιοικητική παράταξη συμμετείχε με την ονομασία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, με επικεφαλής την νυν βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ και σε συνεργασία με αποστασιοποιημένους δημοτικούς συμβούλους, από τον συνδυασμό του ΠΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, πετυχαίνοντας ποσοστό κοντά στο 20% και πάλι με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ στο 4%.
Και στις δημοτικές εκλογές του 2010 το κοντέρ χτύπησε κοντά στο 24%.

Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ σήμερα, που είναι συνέχεια της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, είναι στην κυριολεξία η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυτοδιοικητική παράταξη της περιοχής μας, η οποία έχει αρχή, συνέχεια και μέλλον, χωρίς να αλλάζει δομή, με συγκεκριμένο πρόγραμμα στόχων και δράσεων, που ανανεώνονται και προσαρμόζονται με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών.

Σήμερα δε που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο κατώφλι της εξουσίας, είναι βέβαιο ότι και τα δεδομένα αλλάζουν στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα στο Δήμο Αρταίων, ενδεχομένως να αποδειχθούν και καθοριστικά για το αποτέλεσμα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαϊου.

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top