Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που είδαν και το φως της δημοσιότητας, μετά το σχετικό κείμενο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», με τίτλο «ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ», στήθηκαν ήδη τα «μαγειρεία», με… «μαγείρους», άμεσα ενδιαφερόμενους υποψηφίους δημάρχους από αυτόν τον χώρο.

Ακούγονται τα ονόματα του πρώην βουλευτή ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΥ (μάλιστα σε ρόλο «σεφ», του επικεφαλής της σημερινής δημοτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΗΛΑ, του δικηγόρου και πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και άλλων.

Γίνεται λόγος και περί προσέγγισης των προαναφερόμενων, με τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο των προηγούμενων εκλογών, ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, όχι όμως και με την τοπική ΝΟΔΕ, ούτε και με τον βουλευτή ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ.
Όλα αυτά «υπό την σκιάν» μιας μυστικής «αόρατης» δημοσκόπησης της Ν.Δ., που εμφανίζει πρώτον στις προτιμήσεις μας, τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ.

Τώρα τι είδους μυστική δημοσκόπηση είναι αυτή και για ιδίαν χρήση του εν λόγω κόμματος, που έγινε «βούκινο» στην τοπική κοινωνία, την επομένη της διεξαγωγής της, είναι απορίας άξιον και πολιτικά πρωτόγνωρη έως και ύποπτη.

Τέλος και πάντα κατά τις δικές μας πληροφορίες, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ο υποψήφιος δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ θα συναντηθεί με φίλους και συνεργάτες του, σε μεζεδοπωλείο επί της Γ. Μάτσου, για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και επιλογής του λογότυπου του συνδυασμού τους.

Στη συνέχεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα, (εντός του Ιανουαρίου), θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, για την επισημοποίηση της συμμετοχής τους, στις επόμενες εκλογές.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top