ΚΕΡΔΙΣΕ «ΠΟΝΤΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟ «ΧΡΙΣΜΑ» Ο ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, «ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ

Σε «φιάσκο» κατέληξε τελικά η χθεσινή συνάντηση ενδιαφερομένων για το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων, που έγινε στα κεντρικά της Ν.Δ., παρουσία του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης ΔΗΜ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ και του υπευθύνου της περιφέρειας Ηπείρου ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ.

Από τους έξι που κλήθηκαν, παραβρέθηκαν τρεις, ο πρώην βουλευτής ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ, ο κατά δήλωσή του, ήδη ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, και η δημοτική σύμβουλος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΜΟΥ.
Απουσίαζαν ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΗΛΑΣ, ο δικηγόρος ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.

Αποτέλεσμα; Δήλωση του Κώστα Παπασιώζου, ότι παρά το… «ντόρο» που σήκωσε  για το πρόσωπό του, επικαλούμενος και «πρωτιά» σε δημοσκόπηση που κανείς δεν γνωρίζει, δεν θα διεκδικήσει τελικά το κομματικό χρίσμα.

Που σημαίνει ότι ο μόνος που κέρδισε πόντους από αυτή τη συνάντηση, είναι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και μάλιστα πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα έχει τελικά και τη στήριξη της Ν.Δ.!

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top