Μετά τους ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ και ΠΑΥΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟ, ένας ακόμη υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων, από το χώρο της Κεντροαριστεράς ακούγεται ότι θα κατέβει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ως ανεξάρτητος και με την στήριξη και παρότρυνση 50 και πλέον ατόμων, με εμπειρία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε πρώτους μάλιστα ρόλους, πρώην δήμαρχοι, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, συνδικαλιστές και μέλη τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ κι όχι μόνον.

Αναφερόμαστε σε συμπολίτη μας, δημοτικό σύμβουλο, πρώην πρόεδρο κοινότητας, πρώην υποψήφιο βουλευτή, με έντονη παρουσία και ενεργό δράση, σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΚΚΙ, αλλά και στον συνδικαλισμό και τον πολιτισμό.

Οι σχετικές διεργασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να παρθούν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και το αργότερο έως τις 15 Μαρτίου.

Οι 50 που συγκροτούν αυτή την κίνηση, στην πλειοψηφία τους προέρχονται από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αρταίων (πρώην κοινότητες), ενώ άρχισαν επαφές και με πρόσωπα από την πόλη της Άρτας, που ασχολήθηκαν και με οποιοδήποτε τρόπο, με το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος η ονομασία του συνδυασμού θα είναι ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, εν συντομία Ε.Δ.Α., δίνοντας ιδιαίτερο πολιτικό και συναισθηματικό συμβολισμό, για τους αρτινούς, που γνώρισαν ή ήταν στις τάξεις της ιστορικής ΕΔΑ, του Ηλία Ηλιού, και άλλων.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top