Ούτε δημοσκόπηση έγινε για το Δήμο Αρταίων, ούτε «χρίσμα» δόθηκε, ούτε στήριξη προσφέρθηκε σε οποιονδήποτε διεκδικητή του δημαρχιακού αξιώματος, του εν λόγω Δήμου, από τη Ν.Δ.! Η κατηγορηματική αυτή δήλωση ανήκει στον Γενικό Γραμματέα του κόμματος ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ, κατά την προχθεσινή επίσκεψή του στην Άρτα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των εκπροσώπων των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Μια δήλωση «ξεβράκωμα» εκείνων των τοπικών κομματικών παραγόντων που είχαν κάνει «σημαία» τους, το αποτέλεσμα μιας ανύπαρκτης δημοσκόπησης, για να εξασφαλίσει ο πρώην βουλευτής ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ, την κομματική στήριξη για τον Δήμο Αρταίων.

Την οποία δημοσκόπηση την αμφισβήτησε εξαρχής ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», χαρακτηρίζοντάς την… «μπούρδα» και προϊόν παλαιοκομματικών συνταγών που την  χρησιμοποιούσαν για να «χρυσώνουν» το χάπι, όσων αποκλείονταν από το «χρίσμα».

Η ίδια η Ν.Δ. επίσημα είχε ανακοινώσει προ πολλών μηνών ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές, δεν πρόκειται να προσφέρει χρίσματα ή στηρίξεις σε κανένα απολύτως υποψήφιο, εκτός των πολύ μεγάλων αστικών κέντρων.

Πέραν όμως της προαναφερόμενης ανακοίνωσης, εμείς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» είχαμε πει χαρακτηριστικά ότι η Ν.Δ. δεν είχε να πληρώσει το ηλεκτρικό των κεντρικών της γραφείων και έκανε ρύθμιση και θα σκόρπαγε ευρώ για δημοσκοπήσεις Δήμων σαν αυτή της Άρτας κι όχι μόνον;

Ο κ. Παπαμιμίκος διέψευσε ακόμη και τη συνάντηση – σύσκεψη που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα, τριών ενδιαφερόμενων για το Δήμο Αρταίων, με τον υπεύθυνο ΗΠΕΙΡΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ και τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ.
Που σημαίνει ότι μπορεί να έγινε η εν λόγω συνάντηση, αλλά ήταν άτυπη και δεν είχε σχέση με τις κομματικές διαδικασίες, που αναπτύσσονται, επαναλαμβάνουμε, μόνο για τους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες.
Και αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα και από την σιγήν ιχθύος του υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, όσο αφορά τη στήριξη, που υποτίθεται είχε πάρει από τη Ν.Δ.!

Σιωπή που εκθέτει και όσους «ενορχηστρωμένα» κάνανε λόγο για δημοσκόπηση και για αποτελέσματα που ικανοποιούσαν, εννοείται, τους ευσεβείς τους πόθους!

Κι επειδή κάποιοι θα σας πούνε (μας το είπαν κι εμάς) ότι δικοί τους άνθρωποι ρωτήθηκαν σχετικά για το Δήμο Αρταίων, από εταιρία δημοσκοπήσεων, σας λέμε, ΝΑΙ! Αλλά όχι από εταιρία δημοσκοπήσεων, αλλά από εκείνους που «σκαρφίστηκαν»… δημοψήφισμα για να επιπλεύσουν. Και δικοί τους άνθρωποι παίρνανε τηλέφωνα στον περίγυρο των άμεσα ενδιαφερόμενων για το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου.

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» και σε ανύποπτο χρόνο (10-1-2014) αυτήν την υποτιθέμενη δημοσκόπηση, που έφερνε και πρώτον τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ, την είχε χαρακτηρίσει… «ΜΟΥΣΙ»!

Και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά και επίσημα από τον κ. Παπαμιμίκο, το πιο κατάλληλο κομματικό στέλεχος της Ν.Δ.!
«Π»

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top