Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, πραγματοποιείται η διανομή ελαιόλαδου στους δικαιούχους του προγράμματος “Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε Απόρους της ΕΕ έτους 2013”. Ο δήμος παρέλαβε το ελαιόλαδο μέσω του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και προορίζεται για τις άπορες οικογένειες του Δήμου.

Με αφορμή αυτό, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Βίκυ Βασιλάκη, δήλωσε τα εξής: «Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, κάθε προσφορά αγαθών πρώτης ανάγκης, είναι πολύτιμη καθώς αποτελεί μια ανάσα για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Σαν Δήμος, αξιοποιούμε κάθε πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνο, για να βοηθήσουμε τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη, αναγνωρίζοντας την κοινωνική ευθύνη που έχουμε και προσπαθώντας να σταθούμε δίπλα στους Δημότες μας, με όσα μέσα διαθέτουμε.»

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top