Ο Κώστας Μπόβολος, περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης "Ήπειρος Τόπος να Ζεις" από την Άρτα, είναι ο νέος αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά τη διαδικασία που έγινε κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου. Ο κύριος Μπόβολος, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και υπήρχε συναίνεση όλων των παρατάξεων στο πρόσωπό του. Από τους 43 παρόντες περιφερειακούς συμβούλους συγκέντρωσε 37 ψήφους, ενώ υπήρξαν τέσσερα λευκά ψηφοδέλτια και δύο άκυρα.

Ο κύριος Μπόβολος μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε τον κ. Αργύρη για την πρότασή του, καθώς και την παράταξη του για την ομόφωνη αποδοχή της. Ακόμα, ευχαρίστησε ξεχωριστά τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων της μειοψηφίας κύριο Κωτσαντή Κώστα και κύριο Παπαδημητρίου Γιάννη για την αποδοχή της πρότασής, αλλά και τον Περιφερειάρχη κύριο Καχριμάνη για τα καλά του λόγια και την προτροπή του προς τους συμβούλους της παράταξής του να ψηφίσουν την πρόταση.

Τέλος, ο κ. Μπόβολος ευχαρίστησε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους που τον ψήφισαν αλλά και εκείνους που έδειξαν δισταγμό. Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αυτή είναι η ουσία της δημοκρατίας.

Ο κ. Μπόβολος, παρά την εκλογή του, σε μία συμβολική κίνηση δεν ανήλθε στην έδρα του Προεδρείου στη συγκεκριμένη συνεδρίαση εις μνήμη του Χαράλαμπου Μπάτση.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top