Αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα για το Δήμο Αρταίων, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για το δημαρχιακό αξίωμα. Μια υποψηφιότητα που αδυνατίζει το πλεονέκτημα του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, το οποίο διέθετε ως εν ενεργεία δήμαρχος και ισχυροποιεί τις θέσεις των αντιπάλων του, ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ.

Μια υποψηφιότητα μη αναμενόμενη, που φέρνει τα πάνω – κάτω στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της λεγόμενης Κεντροαριστεράς, που «μετράνε» 3 υποψηφίους δημάρχους σε σύνολο έξι και με μονοψήφια δημοσκοπική επιρροή στο εκλογικό σώμα.

Στο μεταξύ και με βάση τις πληροφορίες μας, τους ψιθύρους, που κυκλοφορούν και τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους, καθόσον δεν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον, από πρόσωπα που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά, να διαθέτουν δημοφιλία, πολιτική ή αυτοδιοικητική αναγνωρισιμότητα.

Το πρόβλημα βέβαια είναι πιο έντονο για τους υποψηφίους ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, ΠΑΥΛΟ ΣΤΑΣΙΝΟ και ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που προέρχονται, κινούνται και απευθύνονται σε άτομα του ίδιου πολιτικού χώρου, ενός χώρου, απαξιωμένου και τοπικά… «ζαλισμένου» από τις προαναφερόμενες 3 υποψηφιότητες.

Όμως το ενδιαφέρον λογικά εστιάζεται στη δημοτική παράταξη της σημερινής πλειοψηφίας του Δήμου Αρταίων, «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» η οποία, ναι μεν διαθέτει αξιόλογη βάση συγκρότησης ψηφοδελτίου, αλλά όχι πλέον και την ευχέρεια επιλογών προσώπων που θα διεύρυναν την εκλογική… «πελατεία», θα έφερναν την ανανέωση, θα κάλυπταν κενά και θα… «πλούτιζαν» τη σύνθεσή του!

Στα νέα λοιπόν δεδομένα, ο επικεφαλής αυτής της παράταξης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ και οι στενοί συνεργάτες του, καλούνται να ανταποκριθούν σε αυτά, τόσο στις διεργασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου τους, όσο και στον τρόπο διεξαγωγής του προεκλογικού τους αγώνα, διότι οι προοπτικές είναι πλέον περιορισμένες, ο στίβος… «ναρκοθετημένος» και ο χώρος που κινούνται, πολυδιασπασμένος και απαξιωμένος.

Που σημαίνει εξάντληση όλων των προαναφερόμενων δυνατοτήτων, με μοναδικό φυσικά στόχο, το «εισιτήριο» για τη δεύτερη Κυριακή.
Και σίγουρα τα περιορισμένα περιθώρια, δεν επιτρέπουν λάθη, παραλείψεις και άστοχους χειρισμούς καταστάσεων και προσώπων.
Από την πλευρά τώρα των στρατοπέδων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ, το κλίμα διαμορφώνεται περισσότερο πρόσφορο και ενδεχομένως και ιδανικό, για την εξασφάλιση του πολυπόθητου εισιτηρίου, του δεύτερου γύρου, εξαιτίας εννοείται της πολυδιάσπασης του χώρου, του βασικού τους αντιπάλου και δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ.

Και αν αυτή η πολυδιάσπαση, δεν περιοριστεί, έστω και κατά μία υποψηφιότητα ή αν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ δεν βρει το… «αντίδοτο» για την περίπτωση και μάλιστα άμεσα, δεν χρειάζεται κανείς να είναι γνώστης ή μάντης, για να αντιληφθεί το ποιοι θα είναι οι «μονομάχοι» της δεύτερης Κυριακής για το Δήμο Αρταίων.

«Π»

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top