Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων κος Χρήστος Τσιρογιάννης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των εργαζομένων στα ΥΗΕ     ΠΟΥΡΝΑΡΙ Ι & ΙΙ παραβρέθηκε στη χθεσινή συνέλευση εκφράζοντας τις θέσεις σχετικά με την πώληση της "μικρής ΔΕΗ" στην οποία και ανήκει οι ΥΗΣ Πουρναρίου Ι και ΙΙ. Ο κος Τσιρογιάννης τόνισε τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στον ΥΗΣ καθώς και το αίτημά τους να παραμείνει η διοίκηση του φράγματος κάτω από την κρατική και δημόσια ομπρέλα.

Είναι αντίθετος απέναντι στην οποιαδήποτε πώληση ή εξαγορά του κοινωνικού αγαθού όπως το ρεύμα και το νερό τα οποία θα πρέπει να αποδίδονται στον Αρτινό πολίτη με το δυνατότερο χαμηλό κόστος.  Αναφέρθηκε επίσης στη χρησιμότητα του φράγματος ΠΟΥΡΑΝΡΙ Ι και ΠΟΥΡΑΝΡΙ ΙΙ ως ένα έργο πνοής  για την Άρτα το οποίο "στολίζει" την πόλη από το 1981, όταν και λειτούργησε για πρώτη φορά. Αναφορά έγινε επίσης και στην αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής μας καθώς και στη μεγάλη σημασία όσον αφορά την άρδευση των καλλιεργειών του κάμπου της Άρτας.

Ο υποψήφιος για το δήμο της Άρτας κος Τσιρογιάννης στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΥΗΣ Πουρνάρι Ι & ΙΙ και αντιτίθεται σε οποιαδήποτε απόλυση προσωπικού που μια τέτοια εξαγορά πιθανόν να επιφέρει και ιδιαίτερα στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε.

Go to top