ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΗΛ. ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ!!!

Μέσα σε δέκα μόλις μέρες, ήρθαν τα πάνω – κάτω στο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, όσον αφορά τα Δήμο Αρταίων και το πρόσωπο στο οποίο προσφέρει τη στήριξή του για το δημαρχιακό αξίωμα.
Από την κομματική Ολομέλεια της πόλης, αρχικά και ομόφωνα είχε επιλεγεί για υποψήφιος δήμαρχος ο φοροτεχνικός ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ, ο οποίος, δειλά – δειλά ξεκίνησε και τον προεκλογικό του αγώνα και έκανε κινήσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του.
Πριν από μια περίπου εβδομάδα είχε δώσει και συνέντευξη στην «ΗΧΩ της Άρτας», μεταφέροντας μέσω αυτής και μηνύματα νίκης.

Την περασμένη Παρασκευή δηλώνει παραίτηση, για προσωπικούς λόγους και το Σαββατοκύριακο η κομματική Ολομέλεια πόλης, επιλέγει ομόφωνα για υποψήφια δήμαρχο Αρταίων τη συμβολαιογράφο ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ.

Αυτά τα γεγονότα εύλογα προκάλεσαν αρνητικά σχόλια και χαρακτηρίστηκαν «ακροβασίες», που ζημιώνουν το κόμμα και αδυνατίζουν τις προοπτικές και τις δυνατότητες διεκδίκησης του Δήμου Αρταίων.

Παρά ταύτα η κ. Κιτσαντά και αμέσως μετά την επιλογή της, ξεκίνησε τις διεργασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου της, προσπάθεια που σίγουρα θα είναι περισσότερο δύσκολη, μετά και την απροσδόκητη παραίτηση του κ. Καραμπίκα.

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top