ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΗΛ. ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ!!!

Μέσα σε δέκα μόλις μέρες, ήρθαν τα πάνω – κάτω στο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, όσον αφορά τα Δήμο Αρταίων και το πρόσωπο στο οποίο προσφέρει τη στήριξή του για το δημαρχιακό αξίωμα.
Από την κομματική Ολομέλεια της πόλης, αρχικά και ομόφωνα είχε επιλεγεί για υποψήφιος δήμαρχος ο φοροτεχνικός ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ, ο οποίος, δειλά – δειλά ξεκίνησε και τον προεκλογικό του αγώνα και έκανε κινήσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του.
Πριν από μια περίπου εβδομάδα είχε δώσει και συνέντευξη στην «ΗΧΩ της Άρτας», μεταφέροντας μέσω αυτής και μηνύματα νίκης.

Την περασμένη Παρασκευή δηλώνει παραίτηση, για προσωπικούς λόγους και το Σαββατοκύριακο η κομματική Ολομέλεια πόλης, επιλέγει ομόφωνα για υποψήφια δήμαρχο Αρταίων τη συμβολαιογράφο ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ.

Αυτά τα γεγονότα εύλογα προκάλεσαν αρνητικά σχόλια και χαρακτηρίστηκαν «ακροβασίες», που ζημιώνουν το κόμμα και αδυνατίζουν τις προοπτικές και τις δυνατότητες διεκδίκησης του Δήμου Αρταίων.

Παρά ταύτα η κ. Κιτσαντά και αμέσως μετά την επιλογή της, ξεκίνησε τις διεργασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου της, προσπάθεια που σίγουρα θα είναι περισσότερο δύσκολη, μετά και την απροσδόκητη παραίτηση του κ. Καραμπίκα.

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top