ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ!

Σαφέστατο μήνυμα προς όλους εκείνους, που δια των ψιθύρων, διαδίδουν ότι στο τέλος θα αποσυρθεί, στέλνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, λέγοντάς, κάπως έτσι: «Μην αλλάξετε πλευρό και χαθεί το όνειρό σας…»!

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Νικολάου μας είπε:

1. Την ερχόμενη εβδομάδα επίσημα θα δημοσιοποιηθεί η διακήρυξη θέσεων και στόχων του συνδυασμού του
2. Θα ανακοινωθούν 20 - 30 ονόματα υποψηφίων συμβούλων και
3. Θα γίνει γνωστός και ο χώρος που θα φιλοξενηθεί το εκλογικό του κέντρο. (Κατά δικές μας πληροφορίες θα είναι επί της Νόρμαν και Σκουφά).

Ακόμη μας είπε ότι μέχρι στιγμής ο αριθμός των υποψηφίων, για το ψηφοδέλτιό του, ξεπερνούν τους 65, χαρακτηρίζει ευσεβείς πόθους, όσους διαδίδουν ότι στο τέλος θα κάνει πίσω και αισιοδοξεί ότι ο συνδυασμός του, θα είναι και η έκπληξη των δημοτικών εκλογών του Μαϊου.

Εμείς έχουμε στα χέρια μας τουλάχιστον τα ονόματα 52 υποψηφίων συμβούλων του ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, αλλά δεσμευτήκαμε απέναντί του, ότι κανένα όνομα δεν θα δημοσιοποιήσουμε, πριν από τις επίσημες σχετικές ανακοινώσεις του ιδίου και του συνδυασμού του.

Τέλος ο κ. Νικολάου μας «ξεκαθάρισε» ότι οι λόγοι της διεκδίκησης του Δήμου Αρταίων, από τον ίδιο, δεν έχουν να κάνουν με πρόσωπα, αλλά με πρακτικές συμπεριφορές και πράξεις, όπως ο ίδιος μας είπε, που δεν έχουν καμιά σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολύ περισσότερο με τα συμφέροντα και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, του Δήμου Αρταίων και κατ’ επέκταση του Νομού της Άρτας.

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top