Μετά τις συναντήσεις, που έγιναν κατόπιν αιτήματος τόσο του κ. Τσιρογιάννη, όσο και του κ. Στασινού με τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Γιάννη Παπαλέξη, ο Γιάννης Παπαλέξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντήθηκα αυτή την εβδομάδα, με τους δύο υποψηφίους της Κυριακής, στους οποίους αφού ευχήθηκα καλή επιτυχία, τους δήλωσα την αυστηρή ουδετερότητα του συνδυασμού μας, ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Η παράταξή μας, την προηγούμενη Κυριακή, παρουσίασε στους Αρτινούς πολίτες, τόσο το έργο μας στο Δήμο, όσο και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία.
Το αποτέλεσμα είναι σε όλους γνωστό και δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε. Αυτό θα γίνει με ψυχραιμία, το επόμενο διάστημα.

Οι ψηφοφόροι που επέλεξαν την παράταξή μας, την πρώτη Κυριακή, είναι και ικανοί και ώριμοι πολιτικά, για να επιλέξουν, με βάση τη συνείδησή τους, σε ποιόν θα εναποθέσουν την τύχη του Δήμου, για τα επόμενα χρόνια. Ούτε χειραγωγούνται, ούτε καθοδηγούνται.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τους ευχαριστήσουμε, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, για την ολόψυχη στήριξη που μας έδειξαν, τα τρία αυτά χρόνια, που είχαμε την ευθύνη του Δήμου.»

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top