Θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσους πήραν μέρος στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής και ιδιαίτερα όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας, παρά τις όποιες δυσκολίες και πιέσεις. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού μας «ΑΡΤΙΝΩΝ ΟΡΑΜΑ», καθώς και όλα τα στελέχη μας, για το έντιμο, όμορφο και περιπετειώδες ταξίδι που μοιραστήκαμε.

Αλλά το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Απλά αλλάξαμε «μεταφορικό μέσο» και συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε για να μεταδώσουμε το ΟΡΑΜΑ μας. Για τα επόμενα πέντε χρόνια μπορούμε να δώσουμε μόνο μία υπόσχεση : Υποσχόμαστε ότι θα πράξουμε κάτι, που έχει πολλά χρόνια να γίνει στην χώρα μας. Να κάνουμε όλους τους πολίτες που μας στήριξαν, υπερήφανους για την ψήφο τους. Να αισθάνονται κάθε μέρα, ότι η ψήφος τους δεν πήγε χαμένη.

Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Αρταίων κο Χρήστο Τσιρογιάννη, και του υποσχόμαστε την απόλυτη ΣυνΕργασία μας, με γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top