Θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσους πήραν μέρος στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής και ιδιαίτερα όσους στήριξαν τον συνδυασμό μας, παρά τις όποιες δυσκολίες και πιέσεις. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού μας «ΑΡΤΙΝΩΝ ΟΡΑΜΑ», καθώς και όλα τα στελέχη μας, για το έντιμο, όμορφο και περιπετειώδες ταξίδι που μοιραστήκαμε.

Αλλά το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Απλά αλλάξαμε «μεταφορικό μέσο» και συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε για να μεταδώσουμε το ΟΡΑΜΑ μας. Για τα επόμενα πέντε χρόνια μπορούμε να δώσουμε μόνο μία υπόσχεση : Υποσχόμαστε ότι θα πράξουμε κάτι, που έχει πολλά χρόνια να γίνει στην χώρα μας. Να κάνουμε όλους τους πολίτες που μας στήριξαν, υπερήφανους για την ψήφο τους. Να αισθάνονται κάθε μέρα, ότι η ψήφος τους δεν πήγε χαμένη.

Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Αρταίων κο Χρήστο Τσιρογιάννη, και του υποσχόμαστε την απόλυτη ΣυνΕργασία μας, με γνώμονα το καλό του τόπου μας.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top