Η προεκλογική περίοδος έχει πια τελειώσει και η Άρτα έδωσε την ευκαιρία στον επικεφαλής της "Αρτινών ΣυνΕργασία" , κου Χρήστου Τσιρογιάννη και της ομάδας του να καθίσει στο τιμόνι της πόλης οδηγώντας την σε μια νέα εποχή, γυρίζοντας σελίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους και εκείνες που με την πολύτιμη ψήφο τους μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε έργο και πράξη το πρόγραμμά μας, εκείνο που δεσμευτήκαμε στο πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου μέχρι και το κέντρο της Άρτας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες και όλες τις συνδημότισσές μου και προσωπικά, που μου έδωσαν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως και στους δύσκολους καιρούς που περνάει η πατρίδα μας να φανώ ικανός και αντάξιος αυτών που περιμένετε από εμένα.

Σας ευχαριστώ που όλο αυτό το διάστημα, από το καλοκαίρι κιόλας του 2013 - όταν και πήρα την απόφαση να προσφέρω στον τόπο μου -  και έπειτα, με ακούσατε και πιστέψατε σε μένα.

Δεν θα πω περισσότερα - και δεν χρειάζεται άλλωστε - για να εξυμνήσω την επιλογή και την εντολή που δόθηκε από τους Αρτινούς την Κυριακή. Αυτό που θα πω είναι πως η  1η του Σεπτέμβρη απέχει πάρα πολύ λίγο για να σας ευχαριστήσω πια και εμπράκτως. 

Go to top