«Σαφάρι»… τραπεζοκαθισμάτων σε όλη την πόλη της Άρτας!!!

Το ότι κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφετέριες κ.λπ.), το έχουν παρακάνει, παραβιάζοντας νόμους και αυθαιρετούν σε βάρος της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης μας, κανείς δεν το αμφισβητεί.
Όμως το να ευαισθητοποιούνται οι αρμόδιες Αρχές, όταν αναπτύσσονται ανώνυμες καταγγελίες (ρουφιανιές, κατά πως λέει ο λαός μας), ενώ μέχρι πριν από λίγα χρόνια, έκλειναν τα μάτια και τα αυτιά τους, σε επώνυμες σχετικές καταγγελίες πολιτών, είναι κάτι που προκαλεί ερωτηματικά.
Αλλά και σωρεία προβλημάτων στην τοπική κοινωνία.

Προβλήματα που έχουν σχέση με την ανεργία, που στην περιοχή μας αγγίζει το 40% του ενεργού πληθυσμού και το 60% στους νέους, έχουν σχέση και με την κοινωνική κρίση που έντονα βιώνουμε, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί τη χώρα, τα τελευταία πέντε χρόνια.
Και στο «μάτι» αυτής της κρίσης, έρχονται κάποιοι αρμόδιοι, για να εφαρμόσουν νόμους, που οι ίδιοι πρέπει να αγνοούσαν ή κάνανε τα «στραβά μάτια» ή και το «κορόιδο», επί πέντε και πλέον δεκαετίες στην περιοχή μας.
Με πρώτη την… Αρχαιολογία!

Η οποία Αρχαιολογία «διέταξε» το μάζεμα όλων των τραπεζοκαθισμάτων, των καταστημάτων της Γέφυρας, παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματίες αυτής της συγκεκριμένης περιοχής έχουν πάρει σχετική άδεια από το Δήμο Αρταίων.
Το αν κάποιοι από αυτούς «ξαπλώνονται» περισσότερο από ότι δικαιούται, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να αποκεφαλιστούν.
Και πολύ περισσότερο δεν σημαίνει «μαζί με τα ξερά, ας καούν και τα χλωρά»!
Και αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή!
Πείσμωσαν οι «αγάδες» και «κόβουν κεφάλια»!
Χωρίς να σκέφτονται ότι δεκάδες μαγαζιά θα οδηγηθούν σε λουκέτο και ότι εκατοντάδες νέοι θα μείνουν άνεργοι.

Και μέσα στο κατακαλόκαιρο, που παίρνει και λίγες ανάσες η τοπική οικονομία.

Και αυτός ο ζήλος για «πιστή εφαρμογή των νόμων», με αφετηρία, μια ανώνυμη καταγγελία υποτιθέμενων «ΑΡΤΙΝΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ», κοινώς κοινωνικών τυφλοπόντικων, μας εξοργίζει.

Μας εξοργίζει, γιατί ο ίδιος ζήλος και για τους ίδιους λόγους, δεν επιδείχτηκε και σε παλιότερες ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες συμπολιτών μας.

Περισσότερα για αυτές στην παραπολιτική μας στήλη «ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ»!

Λ.Σ.

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top