Καθημερινά προστρέχουν στον Ερυθρό Σταυρό συμπολίτες μας οι οποίοι αδυνατούν πλέον να καλύψουν ακόμη και τις στοιχειώδεις ανάγκες επιβίωσης σε τροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Πολλοί από αυτούς έχουν φτάσει να στερούνται το φαγητό για ολόκληρες μέρες ή να μην μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα απολύτως απαραίτητα για την υγείας τους.

Ο Ερυθρός Σταυρός στηρίζοντας στο μέτρο του δυνατού τους «ατυχείς» αυτούς συνανθρώπους μας, με τις περιορισμένες δυνατότητες που έχει, απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, που μπορούν, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή υπάρχει για τρόφιμα και φυσικά για χρήματα που μπορούν να μετατραπούν σε κάθε είδους βοήθεια.

Αν η εποχή που ζούμε είναι αναμφίβολα δύσκολη για όλους για μερικούς είναι απελπιστική. Η μόνη τους ελπίδα είναι η στήριξη μέσα από τέτοιες προσπάθειες.

Ο Ερυθρός Σταυρός, πιστός στην αποστολή του, και στηριζόμενος στη συμπαράσταση όλων, θα συνεχίσει και θα εντατικοποιήσει στο μέτρο του δυνατού την προσπάθεια να μην σβήσει κάθε ελπίδα για τους συνανθρώπους μας αυτούς που ζουν την έσχατη ανάγκη.

Γι ΄αυτό απευθύνει αυτή την παράκληση όσοι μπορούν και στο μέτρο που μπορεί ο καθένας, ας ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας κατά προτίμηση τρόφιμα ή χρήματα.

Από λίγα αν προσφέρουμε οι πολλοί πολλά μπορούμε να καταφέρουμε. Αρκεί να μην το αμελήσουμε και να ενεργοποιήσουμε τα αποθέματα κοινωνικής ευαισθησίας που επανειλημμένα έχει αποδείξει ότι διαθέτει η περιοχή μας.

Και η παραμικρή συνεισφορά σε λίγα τρόφιμα ή χρήματα είναι πολύτιμη. Ας μην την αμελήσουμε.     

Για κάθε προσφορά ή πληροφορία τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού είναι ανοιχτά όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τηλ. Επικοινωνίας: 26810-21637. 

 

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top