Καθημερινά προστρέχουν στον Ερυθρό Σταυρό συμπολίτες μας οι οποίοι αδυνατούν πλέον να καλύψουν ακόμη και τις στοιχειώδεις ανάγκες επιβίωσης σε τροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Πολλοί από αυτούς έχουν φτάσει να στερούνται το φαγητό για ολόκληρες μέρες ή να μην μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα απολύτως απαραίτητα για την υγείας τους.

Ο Ερυθρός Σταυρός στηρίζοντας στο μέτρο του δυνατού τους «ατυχείς» αυτούς συνανθρώπους μας, με τις περιορισμένες δυνατότητες που έχει, απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, που μπορούν, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή υπάρχει για τρόφιμα και φυσικά για χρήματα που μπορούν να μετατραπούν σε κάθε είδους βοήθεια.

Αν η εποχή που ζούμε είναι αναμφίβολα δύσκολη για όλους για μερικούς είναι απελπιστική. Η μόνη τους ελπίδα είναι η στήριξη μέσα από τέτοιες προσπάθειες.

Ο Ερυθρός Σταυρός, πιστός στην αποστολή του, και στηριζόμενος στη συμπαράσταση όλων, θα συνεχίσει και θα εντατικοποιήσει στο μέτρο του δυνατού την προσπάθεια να μην σβήσει κάθε ελπίδα για τους συνανθρώπους μας αυτούς που ζουν την έσχατη ανάγκη.

Γι ΄αυτό απευθύνει αυτή την παράκληση όσοι μπορούν και στο μέτρο που μπορεί ο καθένας, ας ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας κατά προτίμηση τρόφιμα ή χρήματα.

Από λίγα αν προσφέρουμε οι πολλοί πολλά μπορούμε να καταφέρουμε. Αρκεί να μην το αμελήσουμε και να ενεργοποιήσουμε τα αποθέματα κοινωνικής ευαισθησίας που επανειλημμένα έχει αποδείξει ότι διαθέτει η περιοχή μας.

Και η παραμικρή συνεισφορά σε λίγα τρόφιμα ή χρήματα είναι πολύτιμη. Ας μην την αμελήσουμε.     

Για κάθε προσφορά ή πληροφορία τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού είναι ανοιχτά όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τηλ. Επικοινωνίας: 26810-21637. 

 

 

 

Go to top