Διάβασες το σημερινό πρωτοσέλιδο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», με τίτλο: «Δωρεάν Υγεία για τους Σύριους, όχι για τους έλληνες; Δεν το διάβασες; ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ!

Γιατί φίλε αναγνώστη, αν το διάβασες και έχεις πάρει τα ηρεμιστικά σου, δεν έχεις πρόβλημα, με αυτά που γράφουμε. Αν όχι, πάρτα αδέρφι, γιατί δεν σε βλέπω καλά!

«Ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα, δεν θα πάρουμε», δηλώνει ο πρωθυπουργός μας ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και νιώσαμε εθνικά υπερήφανοι!

Και έρχεται ο υπουργός Οικονομικών ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ και «τσαλακώνει» αγρίως τον πρωθυπουργό μας, λέγοντας ότι αυτά που είπε ο Αλέξης, ήταν στη σφαίρα των… «κατά συνθήκην ψεμάτων».

Δηλαδή λέμε στους κουτοφράγκους δανειστές μας, ότι δεν θα πάρουμε ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα, για να μη μας ζητήσουν να πάρουμε μέτρα… δύο ευρώ!

Και λέμε αυτή την κουτοπονηριά μας «φωναχτά» και περιμένουμε να μας πάρουν στα σοβαρά οι δανειστές μας;

Αν είναι δυνατόν!

Βέβαια το «άδειασμα» του πρωθυπουργού από τον Τσακαλώτο, οι λαλίστατοι ΣΥΡΙΖΑίοι, το κάνανε «γαργάρα».

Εκείνο όμως που πραγματικά πρέπει να μας προβληματίζει, είναι το γεγονός ότι ενώ όλοι από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, μας λένε ότι το χρέος μας δεν είναι «βιώσιμο», αυτοί επιμένουν στα μνημόνια και μας ετοιμάζουν και νέα μνημόνια.

Και αναρωτιέται κανείς, αφού οι σημερινοί κυβερνώντες έχουν αυτή την θέση, γιατί υπογράφουν «μνημόνια»; Γιατί δεν τα «σκίζουν» και να τελειώνουμε;

Η απάντηση σε αυτούς τους αφελείς, είναι αυτονόητη: Για τις… καρέκλες τους αδέλφια και για τίποτα άλλο!

Ετούτοι εδώ δεν είναι μόνο ψεύτες και «μαλωμένοι» με την κοινή λογική, είναι και πολιτικοί απατεώνες!

Πάμε παρακάτω. Ακούς υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να μας λένε και να καμαρώνουν σαν «παγώνια», ότι εξασφάλισαν πρόσβαση στην Υγεία, σε 2.500.000 ανασφάλιστους.

Και ματαρωτιέται κανείς! Εδώ οι ασφαλισμένοι δεν καλύπτονται πλέον σε αυτόν τον τομέα και καλύπτονται οι… ανασφάλιστοι;

Εδώ αδυνατούν οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι να πληρώσουν ακόμη και τη συμμετοχή τους, στα φάρμακά τους και δεν τα παίρνουν, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή και καλύπτονται ανασφάλιστοι;

Εδώ οι ιδιώτες γιατροί της Άρτας, στην πράξη, έχουν μετατρέψει τα ιατρεία τους, σε κοινωνικά ιατρεία, προσφέροντας δωρεάν τις υπηρεσίες τους, σε εκείνους που αδυνατούν οικονομικά να βρούνε την υγεία τους και καμαρώνουν οι κυβερνώντες για τις υποτιθέμενες παροχές τους, στους ανασφάλιστους;

Και επειδή τυχαίνει να δοκιμάζομαι σε αυτόν τον μάταιο κόσμο, πάνω από 70 χρόνια, μιλώ μετά γνώσεως και εμπειρίας.

Και αυτές οι… παπαρολογίες για τους ανασφάλιστους με εξοργίζουν!

Ακόμη και επί δικτατορίας και επί… δραχμής, οι ανασφάλιστοι είχαν πρόσβαση στην υγεία και μάλιστα ουσιαστική και χωρίς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, όπως κάνουν σήμερα και τίποτα δεν βρίσκουν.

Ήταν πραγματικά κάποιος ανασφάλιστος; Έπαιρνε χαρτί απορίας και είχε ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη όπως ακριβώς και οι ασφαλισμένοι, για να μην πούμε ότι είχαν και καλύτερη, σε σύγκριση με κάποιες κατηγορίες ασφαλισμένων, π.χ. του πρώην ΤΕΒΕ.

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια. Είχα την «ατυχία» πολλές φορές να γνωρίσω αυτή την αλήθεια, από κοντά και πολλές φορές νοσταλγώ εκείνες τις εποχές και ας θεωρηθώ και «φασίστας» για αυτά που λέω!

Τα λέω αυτά γιατί πρόσφατα είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, η ασφαλισμένη σύζυγος γνωστού αρτινού φίλου του «Π» και έπρεπε να κάνει επειγόντως μια αναγκαία εξέταση και της κλείσανε ραντεβού για μετά από 15 ημέρες.

Ο άνθρωπος πήγε σε ιδιώτη γιατρό, εισήχθε επειγόντως σε ιδιωτικό νοσοκομείο και χειρουργήθηκε στο παρά πέντε, που λένε. Αν περίμενε το ραντεβού, θα είχε πεθάνει!

Βρήκε δανεικά και πλήρωσε να ζήσει. 

Για τους λαθρομετανάστες όλα προσφέρονται δωρεάν. Αυτά!!!

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top