Η Χώρα μας αναζητά  την πορεία της  στη νέα περίοδο, μέσα από τις εκλογές που προκηρύχτηκαν μετά την αποτυχία  της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή.

Είναι εκλογές  που στην τρέχουσα συγκυρία δεν ήθελε ο Ελληνικός λαός, αλλά και εκλογές αντίθετες με το Εθνικό συμφέρον και ιδιαίτερα το συμφέρον της Ελληνικής Οικονομίας.

Είναι όμως και εκλογές που θα κρίνουν πολλά, που πρέπει να δώσουν διέξοδο, να δώσουν  τη λύση, που θα επιτρέψει στη Χώρα να βαδίσει στην επόμενη περίοδο με σταθερά βήματα και ασφάλεια.

Από τη πλευρά μας, το ΠΑ.ΣΟ.Κ, η Δημοκρατική Παράταξη, αγωνιστήκαμε, αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, με τη δύναμη της αλήθειας, με τη δύναμη της ευθύνης  που κρατάμε ψηλά - για να κρατήσουμε και την Ελλάδα ψηλά - ώστε να βγούμε οριστικά από την κρίση και τα Μνημόνια. Για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού Λαού.

Σ΄ αυτόν τον αγώνα συμμετέχω και πάλι, ως υποψήφιος Βουλευτής  Άρτας, στη βάση των αρχών και των αξιών που θεωρώ ότι πρέπει να υπηρετούμε. Με συνέπεια, ευθύνη και αξιοπρέπεια. Σ’ έναν αγώνα  που χρειάζεται ενότητα.  Για να έχουμε την πολιτική δύναμη  να εγγυηθούμε το μέλλον της Χώρας και τη θέση της στην Ευρώπη, να εγγυηθούμε το μέλλον του Ελληνικού Λαού, με ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη. Για να αποκατασταθούν αδικίες  και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα  της ανεργίας.

Αυτή την ώρα δεν δικαιολογείται καμία κίνηση που υπονομεύει το ΠΑ.ΣΟ.Κ, την προοπτική για την αναγέννηση της Δημοκρατικής  Προοδευτικής Παράταξης.

Είναι η ώρα  που αυτή η Παράταξη  πρέπει να βγει ενισχυμένη από τις εκλογές και να κατοχυρώσει το ρόλο της  που θα της επιτρέψει να εγγυηθεί την Εθνική Στρατηγική, μέσα στο πλαίσιο μιας συνεργασίας, των δημοκρατικών  πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή  πορεία της Χώρας. Αλλά και να δώσει την προοπτική προοδευτικής Διακυβέρνησης της Χώρας μας.

Αυτό είναι το νόημα της ψήφου στο ΠΑ.ΣΟ.Κ  σ’ αυτές τις εκλογές.

Η υποψηφιότητά μου αποτελεί επιλογή συνέχειας στη δυσκολότερη περίοδο της Μεταπολίτευσης για τη Χώρα  μας.  Αλλά και επιλογή συνέχειας της επίμονης και επίπονης προσπάθειας, με αποτελεσματικότητα,   για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και για τους στόχους της τοπικής μας ανάπτυξης. 

 

 

Go to top