Η Χώρα μας αναζητά  την πορεία της  στη νέα περίοδο, μέσα από τις εκλογές που προκηρύχτηκαν μετά την αποτυχία  της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή.

Είναι εκλογές  που στην τρέχουσα συγκυρία δεν ήθελε ο Ελληνικός λαός, αλλά και εκλογές αντίθετες με το Εθνικό συμφέρον και ιδιαίτερα το συμφέρον της Ελληνικής Οικονομίας.

Είναι όμως και εκλογές που θα κρίνουν πολλά, που πρέπει να δώσουν διέξοδο, να δώσουν  τη λύση, που θα επιτρέψει στη Χώρα να βαδίσει στην επόμενη περίοδο με σταθερά βήματα και ασφάλεια.

Από τη πλευρά μας, το ΠΑ.ΣΟ.Κ, η Δημοκρατική Παράταξη, αγωνιστήκαμε, αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, με τη δύναμη της αλήθειας, με τη δύναμη της ευθύνης  που κρατάμε ψηλά - για να κρατήσουμε και την Ελλάδα ψηλά - ώστε να βγούμε οριστικά από την κρίση και τα Μνημόνια. Για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού Λαού.

Σ΄ αυτόν τον αγώνα συμμετέχω και πάλι, ως υποψήφιος Βουλευτής  Άρτας, στη βάση των αρχών και των αξιών που θεωρώ ότι πρέπει να υπηρετούμε. Με συνέπεια, ευθύνη και αξιοπρέπεια. Σ’ έναν αγώνα  που χρειάζεται ενότητα.  Για να έχουμε την πολιτική δύναμη  να εγγυηθούμε το μέλλον της Χώρας και τη θέση της στην Ευρώπη, να εγγυηθούμε το μέλλον του Ελληνικού Λαού, με ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη. Για να αποκατασταθούν αδικίες  και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα  της ανεργίας.

Αυτή την ώρα δεν δικαιολογείται καμία κίνηση που υπονομεύει το ΠΑ.ΣΟ.Κ, την προοπτική για την αναγέννηση της Δημοκρατικής  Προοδευτικής Παράταξης.

Είναι η ώρα  που αυτή η Παράταξη  πρέπει να βγει ενισχυμένη από τις εκλογές και να κατοχυρώσει το ρόλο της  που θα της επιτρέψει να εγγυηθεί την Εθνική Στρατηγική, μέσα στο πλαίσιο μιας συνεργασίας, των δημοκρατικών  πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή  πορεία της Χώρας. Αλλά και να δώσει την προοπτική προοδευτικής Διακυβέρνησης της Χώρας μας.

Αυτό είναι το νόημα της ψήφου στο ΠΑ.ΣΟ.Κ  σ’ αυτές τις εκλογές.

Η υποψηφιότητά μου αποτελεί επιλογή συνέχειας στη δυσκολότερη περίοδο της Μεταπολίτευσης για τη Χώρα  μας.  Αλλά και επιλογή συνέχειας της επίμονης και επίπονης προσπάθειας, με αποτελεσματικότητα,   για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και για τους στόχους της τοπικής μας ανάπτυξης. 

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top