Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Σκανδάλης αναφέρει τα εξής:

«Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος για την θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Άρτας στις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης στο νομό μας.

Ζούμε καθημερινά τα αποτελέσματα του μικροκομματισμού, του λαϊκισμού και της άκρατης ιδεοληψίας.Πιστεύω ότι  η απάντηση στον παραλογισμό δίνεται από την ενεργή συμμετοχή μας στους πολιτικούς φορείς. Δεν αρκεί να εκφράζουμε απλά την οργή μας για όσα ζούμε. Πρέπει να συμμετέχουμε για να τα αλλάζουμε.

Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται και αυτή αλλαγές, κατά την άποψη μου δραστικές, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το επαναλαμβάνει αυτό σε όλους τους τόνους και με κάθε αφορμή. Αλλάζουμε το κόμμα και αλλάζουμε και την χώρα. 

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες απαιτούν αλήθεια, αξιοκρατία και υπευθυνότητα. Χορτάσαμε από πειράματα, εκκεντρικότητες, παχιά λόγια και δήθεν επαναστάτες.

Καλώ όλους να συμμετέχουν στις συνεδριακές διαδικασίες για την αλλαγή του καταστατικού και του κανονισμού του κόμματος και όσοι δεν εγγράφηκαν με την πρόσφατη διαδικασία εκλογής Προέδρου, να το κάνουν για να λάβουν μέρος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top