ΑΡΤΑ

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή που έγινε σε περιοχή της Άρτας το πρωί της 28-11-2022 και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού. 

Διαβάστε περισσότερα: Παρίστανε υπάλληλο της Δ.Ε.Η.

Τα σύννεφα μαζεύτηκαν μαύρα και βαριά και ο ουρανός άνοιξε και κομματιάστηκε όπως και η καρδιά μου όταν ακούστηκε ο θανάσιμος κρότος του όπλου σου παλικάρι μου.

Διαβάστε περισσότερα: Επικήδειος Ζώη Άγγελου Μπάτλα

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία η 3η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Δήμος Αρταίων ξεκινά την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

Με σκοπό την ορθή ενημέρωση των πολιτών για το έργο του φυσικού αερίου στην Άρτα και προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις αβάσιμες αναφορές σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος Αρταίων στις 29/11/2022, η ΔΕΔΑ επισημαίνει τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΔΑ: Προτεραιότητα του Δήμου Αρταίων η «ομορφιά» των δρόμων!

Ένα βήμα πριν την έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη 1.264 μονίμων στη Δημοτική Αστυνομία -με διαδικασίες ΑΣΕΠ- βρίσκεται το υπουργείο Εσωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα: 1.264 μόνιμοι στη Δημοτική Αστυνομία - Ένα βήμα πριν την έκδοση της προκήρυξης

Στην ψηφιακή καταγραφή και αποτύπωση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση, την μείωση της κατανάλωσης και της δαπάνης της ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και τον καλύτερο έλεγχο τυχόν απωλειών,προχώρησε ο Δήμος Αρταίων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που πλέον διαθέτει.

Διαβάστε περισσότερα: Στην ψηφιακή καταγραφή και αποτύπωση του υφιστάμενου δικτύου μετρητών ηλεκτροφωτισμού σε όλες τις...

Κύριε Πρωθυπουργέ

Λαμβάνουμε την απόφαση οι φορείς της κοινότητας Θεοδωριάνων Άρτας, του ορεινότερου χωριού των Τζουμέρκων, με πλούσια ιστορία και απαράμιλλο φυσικό πλούτο, που μεταξύ των άλλων έχει χαρακτηριστεί ως το χωριό με τα περισσότερα νερά στην Ελλάδα, να σας απασχολήσουμε για ένα ζωτικό ζήτημα που αφορά την ανάπτυξη της περιοχής μας, για το οποίο αρμόδιοι υπουργοί σας μας εμπαίζουν!

Διαβάστε περισσότερα: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

Σε σχέση με την πρόσφατη συνάντηση με τα στελέχη της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε (ΔΕΔΑ) και Υπηρεσιακών Στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου στις 17  Νοεμβρίου και σχετικά με τις αιτιάσεις της ΔΕΔΑ για δημιουργία υποδομών υποδοχής φυσικού αερίου στην πόλη της Άρτας, ο Δήμος Αρταίων διευκρινίζει τα εξής κατά την άποψη του αυτονόητα, που αποτελούν και τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής όπως εκφράστηκαν στη σχετική συνάντηση. 

Διαβάστε περισσότερα: H Άρτα λέει "ναι στο φυσικό αέριο" υπό προϋποθέσεις και σωστό προγραμματισμό

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Μέσα από τα μάτια της» του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Αρταίων

Διαβάστε περισσότερα: Eγκαίνια της έκθεσης του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Αρταίων

Σε κοινή δήλωση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΤΖΕΝΗ) και ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) αναφέρονται τα εξής: 

Διαβάστε περισσότερα: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, το ΘΕΑΤΡΟ του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, και το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!

Χρ. Τσιρογιάννης: «Η εύρεση νέων χώρων στάθμευσης, θα είναι μία μεγάλη ανάσα για το κέντρο της Άρτας»

Διαβάστε περισσότερα: Συντονισμένη προσπάθεια για μίσθωση ή αγορά, οικοπέδων με στόχο την δημιουργία νέων χώρων...

Με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε την 15-11-2022 στο Προεδρικό Μέγαρο η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, στην οποία συμμετείχε (ως αιρετό της μέλος) και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Άρτας Μιχάλης Νικολάου).

Διαβάστε περισσότερα: Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

Σελίδα 1 από 208

Υποκατηγορίες

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top