ΑΡΤΑ

Σε περαιτέρω στήριξη των κτηνοτρόφων προχώρησε η κυβέρνηση, με τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά, αναπληρωτή Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη και του υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου, που είχε εκδοθεί τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Διαβάστε περισσότερα: Νέες αποφάσεις για τη στήριξη των κτηνοτρόφων

Την απόδοση του ειδικού τέλους του Ν. 3468/2006 στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας-κατοίκους των περιοχών όπου είναι εγκατεστημένοι Υδροηλεκτρικοί Σταθμοί (Υ.Η.Σ) με ισχύ άνω των 15 ΜW, ζητά με επιστολή του από τον Πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη, τον Υπουργό Περιβάλλοντος Κωνσταντίνο Σκρέκα, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, τους Βουλευτές του Νομού Άρτας και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος  Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Διαβάστε περισσότερα: Χρήστος Τσιρογιάννης: "Να δοθεί το 3% των εσόδων του παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στους Δημότες...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής μοτοποδηλάτων, οι οποίες έγιναν το βράδυ της 25/06/2022 σε περιοχές της Άρτας. 

Διαβάστε περισσότερα: Κλοπές δικύκλων από ανηλίκους στην Άρτα

Στην Τοπική Επιχείρηση Ποτοποιίας, που εδρεύει στην Άρτα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, στο πλαίσιο των επισκέψεων και των συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς της περιοχής και του «διαλόγου με το επιχειρείν».

Διαβάστε περισσότερα: Την Τοπική Επιχείρηση Ποτοποιίας Γάτσιος επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων

Το πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης του Παρατηρητή, που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

 

Σειρά επαφών για σημαντικά θέματα της Άρτας είχε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Διαβάστε περισσότερα: Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αρταίων, για θέματα της Άρτας

Με 1.200 προσλήψεις, και μάλιστα μέσω ΑΣΕΠ, αναβαθμίζει την υποστελεχωμένη Δημοτική Αστυνομία η κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα: Δημοτική Αστυνομία: Έρχονται 1.200 προσλήψεις και θεσμικές αλλαγές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ ο 4ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου στην Άρτα ( Arta’s Night Run 1881), που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας με τον Δήμο Αρταίων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο της Απελευθέρωσης της Άρτας. Ο φετινός αγώνας ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένος επειδή ήταν αφιερωμένος στην στη μνήμη του Θεοφάνη – Ερμή Θεοχαρόπουλου, αθλητή αγωνιστικής αναρρίχησης της Εθνικής Ελλάδος, που έχασε πρόσφατα τη ζωή του στα Τζουμέρκα.

Διαβάστε περισσότερα: Πάνω από 400 δρομείς στον Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου στην Άρτα

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης του οθωμανικού τεμένους Ιμαρέτ Άρτας και του περιβάλλοντος χώρου.

Διαβάστε περισσότερα: 1,2 εκ. € για το Ιμαρέτ Άρτας

Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ως επικεφαλής, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεώργιο Αμυρά, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Στύλιο, τον Βουλευτή Καρδίτσας Γεώργιο Κωτσό, τη Βουλευτή Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα επισκέφτηκε το Νομό Άρτας, την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα: Κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφτηκε το Νομό Άρτας

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της νέας ασφαλτόστρωσης στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Διαβάστε περισσότερα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της νέας ασφαλτόστρωσης στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου

Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να εκφράσουν το μεγαλείο των συναισθημάτων που βιώνουμε ως εθελοντές καρκινοπαθείς στον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι».

Διαβάστε περισσότερα: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ… ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ

Σελίδα 1 από 205

Υποκατηγορίες

Go to top