ΑΡΤΑ


Η ΔΕΥΑΑ στα πλαίσια εκσυγχρονισμού των δικτύων ύδρευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, προχωρά εντός των προσεχών ημερών στην αντικατάσταση πέντε χιλιάδων (5.000) συμβατικών υδρομέτρων με ψηφιακά υδρόμετρα που διαθέτουν ενσωματωμένη διάταξη μετάδοσης δεδομένων.

Περισσότερα...

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στους “3ους Βαλκανικούς Αγώνες Αισθητικής Γυμναστικής” που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας, οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΥΡΡΟΣ» Άρτας συναντήθηκαν την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 με το Δήμαρχο Αρταίων κ. Χριστόφορο Σιαφάκα. Ο ΑΣ «ΠΥΡΡΟΣ» θα εκπροσωπηθεί από τρεις ομάδες στη διοργάνωση και ευελπιστεί σε πολλές διακρίσεις.

Περισσότερα...

Την Τρίτη 25/6/24 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου Εργαζόμενων στο νοσοκομείο και τα κέντρα υγείας Άρτας.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής για το ΔΣ του συλλόγου:

Περισσότερα...

Ο Δήμος Αρταίων ανακοινώνει την πραγματοποίηση της κολυμβητικής συνάντησης «20ος Διάπλους Αμβρακικού Κόλπου», από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024.

Περισσότερα...

Με επίκαιρη ερώτησή του στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο Γιώργος Στύλιος έθεσε το ζήτημα κατασκευής ενός νέου δικτύου ύδρευσης που θα καλύπτει τις ανάγκες του νομού της Άρτας αλλά και των όμορων νομών της Πρέβεζας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας.

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Ιατρική Ημερίδα για το κοινό στην Αίθουσα Σκουφά.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 460

Υποκατηγορίες

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top