ΑΡΤΑ

Η «κοινωνική ευαισθησία» της κυβέρνησης για τους ελαιοπαραγωγούς της Άρτας εξαντλήθηκε σύμφωνα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Στύλιο στο 1 εκατ. ευρώ το οποίο δόθηκε σε περισσότερους από 2.100 παραγωγούς δηλ. λιγότερα από 500€ σε κάθε παραγωγό. 

Διαβάστε περισσότερα: ΟΑΣΝΑ: Τα καθρεφτάκια για «ιθαγενείς» δεν περνάνε πια!

Ο κος Χουλιάρας μας ενημέρωσε μέσω συνέντευξης τύπου ότι θα κατέλθει ξανά υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Άρτας, όποτε αυτές γίνουν.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

Σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πέτα την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, τα οστά του ήρωα πεσόντα της μάχης στο Κιόνελι της Κύπρου (27/07/74), Συνταγματάρχη των ΕΛ.ΔΥ.Κ  Κωνσταντίνου Κόκκα, τυλιγμένα στη Ελληνική και Κυπριακή σημαία, επαναπατρίστηκαν.

Διαβάστε περισσότερα: Ο πεσόντας ήρωας, Συνταγματάρχης των ΕΛ.ΔΥ.Κ, Κωνσταντίνος Κόκκας, «επέστρεψε» στην πατρίδα του,...

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών προχώρησε  στην Ηγουμενίτσα κλιμάκιο αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας. 

Διαβάστε περισσότερα: Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε μέσα σε ασθενοφόρο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο πρώην Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης.

Διαβάστε περισσότερα: Πέθανε ο Μαρίνος Γαρνέλης

Στο ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ εντάχθηκε η κατασκευή του Κυκλικού Κόμβου επί της Εθνικής  Οδού Αθηνών – Ιωαννίνων πλησίον της οδού Ελ. Βενιζέλου, με προϋπολογισμό 900.000 ευρώ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, η οποία ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή νέου κυκλικού κόμβου στην περιοχή της Άρτας.

Διαβάστε περισσότερα: Δυο νέες εντάξεις για τον Δήμο Αρταίων από το ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση του Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025 της ΔΕΔΑ.

Διαβάστε περισσότερα: ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Το δίκτυο επεκτείνεται σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

Στη Θεσπρωτία βρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμωνκαι Βουλευτής Άρτας της Ν.Δ., κ. Γιώργος Στύλιος.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη Στύλιου στη Θεσπρωτία - Εσπεριδοειδή, εγγειοβελτιωτικά και νέοι γεωργοί στο επίκεντρο των...

Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (26-12-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (26) παραβάσεις. 

Διαβάστε περισσότερα: Έλεγχοι για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Άρτας, δεν είναι μόνο το μοναδικό έργο υποδομής στην περιοχής μας, αλλά και το μόνο που έχει αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, είναι και το μόνο που προστατεύει το περιβάλλον του νομού μας.

Διαβάστε περισσότερα: Η Δ.Ε.Υ.Α. Άρτας μπορεί και στην «πράσινη ενέργεια»!

Άμεση συνάντηση ζητά από τον Δήμαρχο Αρταίων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος σχετικά με την πορεία υλοποίησης του Επιχειρηματικού Πάρκου, μετά και την αλλαγή των προθέσεων της Δημοτικής Αρχής, σε ότι αφορά τη θέση «Κρεκούκια» Αμμοτόπου.

Διαβάστε περισσότερα: Γιάννης Γκολομάζος: Tο Επιχειρηματικό Πάρκο να μην καταντήσει νέο γεφύρι της Άρτας

Ήταν ο μόνος  που πήρε δημόσια θέση υπέρ της υποψηφιότητας του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ήταν ο μόνος που ανοιχτά εκδηλώθηκε υπέρ της άμεσης και ριζικής ανανέωσης του κόμματός του και ήταν  και από εκείνους που σε κάθε προσφερόμενη στιγμή και ευκαιρία, υποστήριζε ότι πρέπει να επανέλθει η ονομασία ΠΑΣΟΚ με την οποία ιδρύθηκε και μεγαλούργησε αυτό το κόμμα στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΣ: Τα δύσκολα ήταν και είναι μπροστά μας! Ο Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Σελίδα 1 από 196

Υποκατηγορίες

Go to top