ΑΡΤΑ

Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά ακάθεκτη και χωρίς κανέναν ενδοιασμό προς την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Περισσότερα...

Κατά το προχθεσινό (05.12.2023) Δημοτικό Συμβούλιο όλοι οι δημότες της Άρτας είδαν και άκουσαν τον απερχόμενο δήμαρχο Αρταίων, κ. Τσιρογιάννη, να ψεύδεται ανερυθρίαστα με το έργο της ‘’Αξιοποίησης του παλαιού ξενοδοχείου Ξενία στην Άρτα’’ και την επικείμενη έναρξή του, χωρίς κίνδυνο της χρηματοδότησης.

Περισσότερα...

Έναν ολοκαίνουργιο απινιδωτή σε δημοτικό σχολείο των Κωστακιών δώρισε ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αρταίων και επιχειρηματίας ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΗΣ, μια κίνηση που συμβάλλει στη διαφύλαξη της υγείας και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους μαθητές και στους δασκάλους αυτού του σχολείου.

Περισσότερα...

* ΓΙΑ τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» δεν υπάρχει… ΣΥΡΙΖΑ; Πριν από το «μπάχαλο» της διάλυσης κάτι γράφατε, έστω και αρνητικά. Τώρα που γίνεται το «έλα να δεις», κατάπιατε τη γλώσσας σας;

Περισσότερα...


Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την πρώτη μεγάλη έρευνα «Το Βαρόμετρο της Αγοράς Ακινήτων.

Περισσότερα...

«Με εκλέξατε με απρόσμενα μεγάλο αριθμό «σταυρών» προτίμησης και αισθάνομαι μέγιστη τιμή για αυτό και μέγιστη ευθύνη και υποχρέωση απέναντί σας»!

Περισσότερα...

Την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη, ο νέος δήμαρχος Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, θα συναντηθεί με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΑΡΤΑ, ΥΠΕΘΥΝΑ ΜΑΖΙ», για να τους ευχαριστήσει για τον αγώνα τους στην εκλογική νίκη του συνδυασμού, αλλά και για να ανταλλάξει σκέψεις και ιδέες για τη στοχοθεσία της πρώτης περιόδου και για τις βάσεις του συντονισμού του δημοτικού έργου.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 378

Υποκατηγορίες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top