ΣΧΟΛΙΑ

* Άνοιξε η εστίαση, βροχή οι κρατήσεις! Η οικονομική κρίση, που συνοδεύει την υγειονομική, θέλει… καλοπέραση!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 5/5/2021

* Έχουν τελευταία «οράματα» και στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, που διαφέρουν από εκείνα της… Κουμουνδούρου, τουλάχιστον από πλευράς… εκπλήρωσης!

* Διότι τα της Κουμουνδούρου και του Προέδρου Αλέξη, φαντάζουν σαν όνειρα θερινής νυκτός…!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 19/4/2021Χαμός κυρίου από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. «άργησε να αντιδράσει» (!!!) στην υπόθεση του «δημοσιογράφου» εντός πολλών εισαγωγικών και τηλετενεκέ των χαζοεκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης Μένου Φθουριώτη.

Διαβάστε περισσότερα: Φθουριώτης και Πετσίtης, τα «φρούτα» Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

* Σκοτώνουν μύγες οι έμποροι της Άρτας, αν και άνοιξε το λιανεμπόριο!

* Κι αναρωτιέται κανείς, γιατί γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος, για το άνοιγμα ή μη των καταστημάτων εν μέσω μάλιστα έξαρσης της πανδημίας;

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 7/4/2021Ένας μεγάλος αριθμός επώνυμων αρτινών ΠΑΣΟΚων, αποκόπηκαν οριστικά από τον κοινωνικό και πολιτικό κορμό στον οποίο αναδείχτηκαν και ακολουθούν άλλους δρόμους, βλέποντας ότι η πορεία του σημερινού ΚΙΝΑΛ οδηγεί τον κεντρώο χώρο, σε ένα ρόλο «παλάντζας», συμπράττοντας ανάλογα των συγκυριών και των πολιτικών συσχετισμών.

Διαβάστε περισσότερα: Σε πολιτικό… «σταυροδρόμι» και οι αρτινοί του ΠΑΣΟΚ!Ο ρόλος των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι να παρακολουθούν το έργο της κυβέρνησης, να συναινεί, στις περιπτώσεις που τις βρίσκουν ωφέλιμες, ενώ όσες φορές διαφωνούν, να καταθέτουν ξεκάθαρα τις δικές τους προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Το σιγοντάρισμα των κομμάτων στους λάτρεις του μπάχαλου!Δημόσια και ενεργή συμπαράσταση στον ισοβίτη Κουφοντίνα, τον κατά συρροή δολοφόνο αθώων πολιτών και εν ονόματι της «δημοκρατίας», στήσιμο επεισοδίων, επιθέσεων και βανδαλισμών, υπόθαλψη και ενθάρρυνση της κοινωνίας σε ανυπακοή, είναι οι σκοποί που «παίζουν» το τελευταίο διάστημα τα «νταούλια» του ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι μόνο, σε περίοδο μάλιστα επικίνδυνης έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε περισσότερα: Μεταξύ πανδημίας και Αριστεράς, οι εκλογές είναι το λιγότερο κακό!

* Η βία γεννάει βία, το νέο εφεύρημα του ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τις πολιτικές ανοησίες του στις περιπτώσεις Κουφοντίνα και επεισοδίων της Νέας Σμύρνης!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 10/3/2021

Διαπαραταξιακή πολιτική παράκρουση, σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης! «Κολλάνε» κατά της κυβέρνησης και δεν «ξεκολλάνε» κόντρα στην κοινή γνώμη, «πηδώντας» και την κοινή λογική!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 24/2/2021

* Για να πάει καλά η μέρα, ξεκινάμε με τρία επίκαιρα ανέκδοτα, MADE IN SYRIZA!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 17/1/2021

Από καρδιάς, καλή χρονιά, σε φίλους, εχθρούς και αδιάφορους!

Το 2021 ας είναι η χρονιά που θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 4/1/2021

Περαστικά σου Δήμαρχε ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 22/12/2020

Σελίδα 1 από 22

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top