ΣΧΟΛΙΑ

* Πρώτη η Άρτα στην Ήπειρο στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ της περασμένης Κυριακής, για την ανάδειξη των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής αυτού του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 21/5/2022

Ερώτηση του βουλευτή Άρτας ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΚΑ, για την κατασκευή Υδροηλεκτρικού Φράγματος Αυλακίου στην Κοιλάδα του Αχελώου, έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού σε βάρος του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΟΥ, για το οποίο δεν φέρει καμιά ουσιαστική αρμοδιότητα.

Διαβάστε περισσότερα: «ΑΣΦΑΙΡΑ» ΤΑ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ Γ. ΣΤΥΛΙΟΥ! - Με αφορμή το Υ/Η στο Αυλάκι.

* Τρέμε Μητσοτάκη, τρέμε Ανδρουλάκη που γίνατε αρχηγοί στα κόμματά σας με 55 και 70 τοις 100. Ο Αλέξης ο αρτινός έπιασε 99,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ αναβιώνει δόξες Τσαουσέσκου και Ενβέρ Χότζα.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 18/5/2022

* Του… «έφυγε το κάτουρο» τελικά του ΣΥΡΙΖΑ, από τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στο ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 13/5/2022

Σε αναβάθμιση του δημοτικού ραδιοφώνου «ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM», με επανασύσταση του ενημερωτικού τομέα, προχωρεί ο Δήμος Αρταίων και για να ακριβολογούμε η ΑΔΑΕ (Δημοτική Επιχείρηση), στην οποία ανήκει το ραδιόφωνο.

Διαβάστε περισσότερα: Τα «πτυχία» δεν κάνουν τον δημοσιογράφο!!! ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΒΡΑΚΙΑ FM

Χτυπάνε «κόκκινο» όλες οι δημοτικές επιχειρήσεις της χώρας, μπροστά στον άμεσο κίνδυνο, να κατεβάσουν  ρολά, λόγω συνταξιοδότησης του μισού προσωπικού τους και αδιανόητης αδιαφορίας της κυβέρνησης, για να αντιμετωπίσει το υπαρκτό αυτό πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα: «ΛΟΥΚΕΤΟ» και στην Ύδρευση και Αποχέτευση Άρτας;

Πριν από κάποια χρόνια, έως αρκετά χρόνια, τα κτίρια που στέγασαν το Πρωτοδικείο Άρτας και την Εισαγγελία, στην οδό Μανέγα, κρίθηκαν ακατάλληλα, δημιουργώντας σοβαρότατο πρόβλημα στέγασής τους σε άλλο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα: Τώρα ΟΛΟΙ «σκούζουν» για τα δικαστήρια της Άρτας!

* Η κομματική πενία τέχνας κατεργάζεται. Και ο ΣΥΡΙΖΑ το επιβεβαιώνει!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 7/4/2022

Η «λαϊκή αφέλεια» κάποιων αρτινών συμπολιτών μας θεραπεύει «πάσαν νόσον κ.λ.π., κ.λ.π.».

Διαβάστε περισσότερα: Η (πολιτική) λογική που αντιστέκεται!

Ανάμεσα στις εισηγήσεις – προτάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που έχουν δημοσιοποιηθεί και πρόκειται να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στο αναμενόμενο Συνέδριο αυτού του κόμματος, τον προσεχή Μάιο, πέραν της εκλογής προέδρου από τη βάση, είναι και η πρότασή του για εισαγωγή ανώτατου ορίου στις τρείς θητείες ή στα δώδεκα χρόνια στη Βουλή, των βουλευτών του.

Διαβάστε περισσότερα: Η Όλγα Γεροβασίλη «πάει» για… ευρωβουλή; ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!

Ένας ημιπαράλυτος ΣΥΡΙΖΑ «σφυροκοπεί» το τελευταίο διάστημα την «ναρκωμένη» κυβέρνηση της Ν.Δ., με το θρασύτατο επιχείρημα ότι έκανε προσλήψεις στελεχών στον ΕΦΚΑ, με μισθούς 8.500 € και δεν δίνει αύξηση στον κατώτατο μισθό.

Διαβάστε περισσότερα: Ο ημιπαράλυτος ΣΥΡΙΖΑ και η… «κοιμισμένη» Ν.Δ.!

* Θα μας ζουρλάνει, δεν τη γλιτώνουμε, η αρτινιά βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, με αυτά που κατά καιρούς μας λέει!

Διαβάστε περισσότερα: ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ 15/2/2022

Σελίδα 1 από 26

Go to top