ΣΧΟΛΙΑ

Πάλι θα γίνουμε κακοί εμείς του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ με τον νύν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Περισσότερα...

Στο μεγαλύτερο μέρος τους, οι διατελέσαντες Δήμαρχοι Αρταίων, από τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΙΜΕΝΤΖΗ μέχρι τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ άφησαν το αποτύπωμά τους, με δράσεις, παρεμβάσεις και έργα τους, για τα οποία αξίζει να μνημονεύονται.

Περισσότερα...

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αρταίων και οι δύο μονομάχοι και διεκδικητές του δημαρχιακού αξιώματος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, δυναμώνουν τους ρυθμούς της αντιπαράθεσής τους, στοχεύοντας κυρίως στους αναποφάσιστους και ειδικότερα στην αδιευκρίνιστη ψήφο, που υπολογίζεται ΜΙΑ στις ΤΡΕΙΣ.

Περισσότερα...


Σύμφωνα με δύο αναρτήσεις στο τοπικό site (arta2day), σήμερα το απόγευμα ο νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, θα μεταφέρει στον υποψήφιο δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, την «επίσημη στήριξη» αυτού του κόμματος.

Περισσότερα...

Καταρχάς για να γίνει debate, χρειάζεται και αντίστοιχη κουλτούρα και από όλες τις πλευρές.

Περισσότερα...

Η επιστροφή του παλαίμαχου αυτοδιοικητικού ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΗΛΑ στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, για το Δήμο Αρταίων, ήταν η πιο ευχάριστη, αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα ΕΚΠΛΗΞΗ, σε επίπεδο όλων των συνδυασμών που συμμετέχουν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Περισσότερα...

Είναι μόλις 27 χρονών. Από έφηβος είχε προβληματισμούς και αγωνίες για το μέλλον του.
Είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις επιλογές του.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 67

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top